Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вашето мнение за ELKA

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вашето мнение за ELKA

Здравейте, аз имам KFX 700 и искам да попитам дали си заслужава да се сложат ELKA. На Кавазакито предните амортисьори са много зле и задължително трябва да ги сменя или с амортисьори на KFX 450 или ELKA. Благодаря предварително.
    Последно редактирано от Desislav Cekov; 21-07-09, 18:42. Причина: Ужасен правопис!!!

До: вашето мнение за elka

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=29948

За смяната с 450-ки - Трипера ще знае повече по въпроса, той май го е правил.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

До: вашето мнение за elka

Здравейте,аз карам Ямаха Раптор 700 и си поръчах от Канада Елки комплект( предни и заден) от които съм много доволен!!!веднага се усеща разликата и изобщо не съжелявам че дадох една "шапка"пари! Има естествено едно обаче,много трудно се настройват има много положениа за регулация на самият амортисьор и отделно на пружината докат ги напаснеш за определения терен си е играчка!
      Can-AM ,Renegad 800 X
      ,Mercedes ML320 CDI
      Mercedes SL 55 AMG
      Toyota HiLux 3.0

Коментар

До: Вашето мнение за ELKA

аз съм се качвал на kfx 700 с аметесиори на kfx 450 и да ви кажа разликата е от земята до небето незнам как е с elkite но според мен си заслужава парите ако някои знае да пише

Коментар

Погледни:http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=54033

Ако ги настроиш правилно практически няма смисъл от ЕЛКИ, ако не си на 100% наясно как се настройва окачването и ЕЛКИ са сложиш, няма да има очаквания ефект.
          Карал съм КФХ450 със и без ЕЛКИ, разлика не усетих и собственика каза че не си е заслужавало.
          Ако имаш интерес ще ти дам кординати от къде да си набавиш нови от КФХ450 в наличност.

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение

Ако ги настроиш правилно практически няма смисъл от ЕЛКИ, ако не си на 100% наясно как се настройва окачването и ЕЛКИ са сложиш, няма да има очаквания ефект.
            Карал съм КФХ450 със и без ЕЛКИ, разлика не усетих и собственика каза че не си е заслужавало.
            Ако имаш интерес ще ти дам кординати от къде да си набавиш нови от КФХ450 в наличност.

Коментар

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
              Спамър, ама имаш право!

Коментар

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
                Казало лисичето и... абе досега трябва да си го научил, бая ти го повтаряха.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X