Обява

Свий
Няма добавени обяви.

плюсове и минУси на ktm 525xc

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• плюсове и минУси на ktm 525xc

Може ли някои от собствениците на този модел да каже какви са плюсовете и минусите,защото всички които караха kfx 700 преминаха на ktm-a.благодаря предварително

До: плюсове и минУси на ktm 525xc

не съм собственик, но пред кфх 700 мога да ти кажа три основни, Тегло , стаблност, не е авоматик. . Все пак кфх е на базата на работно атв а ктм-а е чисто спортно. Предполагам повечето хора които са направили смяната са напреднали с техниката на каране и са осъзнали, че кфх а е спортно ориентиран а ктм е спортен

Коментар

Аз карам KFX 700 и да ви кажа съм много доволен по висок по проходим от спортните и т.н.,но пък за ktm 525 xc само хубави думи се казват,тои е спортен модел но немога да разбера как са толкова проходим,по висок ли е от другите спортни незнам

Коментар

И да е по висок ... то ще да е с малко. Такаче всичко е техника !
        Калин Величков

Коментар

Първоначално публикуван от monster energy Преглед на мнение
          Аз карам KFX 700 и да ви кажа съм много доволен по висок по проходим от спортните и т.н.,но пък за ktm 525 xc само хубави думи се казват,тои е спортен модел но немога да разбера как са толкова проходим,по висок ли е от другите спортни незнам
          От пред е по висок с 5см. а отзад е по нисък с 3см. Но мине ли отпред отзад нищо не усещаш. Отделно А-рамената са му на дъга та увеличава просвета и проходимоста му.

Коментар

Първоначално публикуван от monster energy Преглед на мнение
            До сега, баламурник на КТМ 525, не съм виждал, както и някой да се учи на такава машина!Тези които карат КТМ, са изоставили старите марки, че са им станали тесни в раменете и за да станат още по-добри са се качили на КТМ 525! Това е едната от причините за голямата проходимост, а основната е двигатела!
            Eвгени Филчев
            Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Двигателя че е ненормален е едно на ръка, шасито е много добре балансирано което в комбинация с двигателя прощава много грешки, но и наказва лошо при невнимание, но и определено не е за първа машина човек да се учи на него. Рядко се коментира тоя модел но и машините не са толкова много.
              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X