Може ли някои от собствениците на този модел да каже какви са плюсовете и минусите,защото всички които караха kfx 700 преминаха на ktm-a.благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
плюсове и минУси на ktm 525xc
Свий
X
-
До: плюсове и минУси на ktm 525xc
не съм собственик, но пред кфх 700 мога да ти кажа три основни, Тегло , стаблност, не е авоматик. . Все пак кфх е на базата на работно атв а ктм-а е чисто спортно. Предполагам повечето хора които са направили смяната са напреднали с техниката на каране и са осъзнали, че кфх а е спортно ориентиран а ктм е спортен
-
Първоначално публикуван от monster energy Преглед на мнениеАз карам KFX 700 и да ви кажа съм много доволен по висок по проходим от спортните и т.н.,но пък за ktm 525 xc само хубави думи се казват,тои е спортен модел но немога да разбера как са толкова проходим,по висок ли е от другите спортни незнам
Коментар
-
Първоначално публикуван от monster energy Преглед на мнениеАз карам KFX 700 и да ви кажа съм много доволен по висок по проходим от спортните и т.н.,но пък за ktm 525 xc само хубави думи се казват,тои е спортен модел но немога да разбера как са толкова проходим,по висок ли е от другите спортни незнамEвгени Филчев
Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!
Коментар
-
Двигателя че е ненормален е едно на ръка, шасито е много добре балансирано което в комбинация с двигателя прощава много грешки, но и наказва лошо при невнимание, но и определено не е за първа машина човек да се учи на него. Рядко се коментира тоя модел но и машините не са толкова много.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар