Реших да наточа машинката която имам. Като начало реших да увелича значително стабилността и управляемостта на машината, а със следващият ъпгред да пипам вече по двигателя.
Чакам нещата след седмица и даже се интересувам дали някой може да се хване да помогне, че аз съм малко от кръжока "Ръцете ми пречат".
Какво чакам след седмица:
1.Ricochet Skid Plates - за да пази инвестицията за машинката и за тунинга - това пристигна така, че утре го инсталирам.

2.Precision Pro Model Steering Stabilizer - на няколко пъти кормилото буквално ми "чупи" китката като ударя в някой камък

3.Crutchfield performance suspension - след дълъг размисъл, чете на мнения по чужди и наши форуми и разговори със собсвеника Ed Crutchfield, се спрях на тази марка с модел STAGE 2 EXTREME за отпред и отзад.

4. Maxxis Bighorn Tires - 26x9x12 отпред и 26x12x12 отзаде.

5. Douglas Rattlesnake Wheel

6. Windshield - че много духа като дадеш газ и не си в гората. Модела позволява бързо сваляне и поставяне.

7. Огледала за обратно виждане който се захващат за wind deflectors на кормилото - писна ми да чупя на всяка разходка огледало.

8. Трябва да пазя с нещо скъпите амортисьори.

9. Няколко спрейчета за който "хората" говорят, че правели чудеса с пластмасите на АТВ-тата, а след това дори и калта не залепвала

10. Така и така има дупки по джантите, който реших да уплатня и с един K&N въздушен филтър

11. Замалко да забравя - новите крушки за фаровете, че фабричните са пълна скръб.

Това е засега. Нещо не ми стигнаха финасите за тунинг на двигателя (но и без това още не мога да се справям и с фабричните кончета), че и там има много хубави кит-чета. Гледам с някой мощността на машината достига до 103 hps

След седмица очаквайте снимки по монтажа на всички закупени простотийки.
Коментар