Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинг - Outlander 800 MAX Ltd

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тунинг - Outlander 800 MAX Ltd

Реших да наточа машинката която имам. Като начало реших да увелича значително стабилността и управляемостта на машината, а със следващият ъпгред да пипам вече по двигателя.
    Чакам нещата след седмица и даже се интересувам дали някой може да се хване да помогне, че аз съм малко от кръжока "Ръцете ми пречат".
    Какво чакам след седмица:

1.Ricochet Skid Plates - за да пази инвестицията за машинката и за тунинга - това пристигна така, че утре го инсталирам.

2.Precision Pro Model Steering Stabilizer - на няколко пъти кормилото буквално ми "чупи" китката като ударя в някой камък

3.Crutchfield performance suspension - след дълъг размисъл, чете на мнения по чужди и наши форуми и разговори със собсвеника Ed Crutchfield, се спрях на тази марка с модел STAGE 2 EXTREME за отпред и отзад.

4. Maxxis Bighorn Tires - 26x9x12 отпред и 26x12x12 отзаде.

5. Douglas Rattlesnake Wheel

6. Windshield - че много духа като дадеш газ и не си в гората. Модела позволява бързо сваляне и поставяне.

7. Огледала за обратно виждане който се захващат за wind deflectors на кормилото - писна ми да чупя на всяка разходка огледало.

8. Трябва да пазя с нещо скъпите амортисьори.

9. Няколко спрейчета за който "хората" говорят, че правели чудеса с пластмасите на АТВ-тата, а след това дори и калта не залепвала

10. Така и така има дупки по джантите, който реших да уплатня и с един K&N въздушен филтър

11. Замалко да забравя - новите крушки за фаровете, че фабричните са пълна скръб.

Това е засега. Нещо не ми стигнаха финасите за тунинг на двигателя (но и без това още не мога да се справям и с фабричните кончета), че и там има много хубави кит-чета. Гледам с някой мощността на машината достига до 103 hps

След седмица очаквайте снимки по монтажа на всички закупени простотийки.

До: Тунинг - Outlander 800 MAX Ltd

А се дърпаше като ти показах.
    Кажи как е сега машината като ги покараш.
    Със здраве!

Коментар

При мен част от този тунинг вече е сложен. Помисли и за хубав ауспух, че не видях предвиден. Много се отпушва машинката след KN и HMF.
      Q7 S-line- 279 hp, 600Nm Steinbauer P-Box
      ATV Can-Am Outlander 800 EFI MAX XT - /Precision Damper/DuroRoad Wheels&RIMs/HFM Performance + HMF Optimizer/K&N Air/
      Suzuki GSR600A

Коментар

Добра инвестиция, помислил си почти за всичко - очаквам продължение
        Поздрави
        0887 246718

Коментар

Както обещах, ето и началото. Днес след няколко часа борба Outlandera стана като танк отдолу.
          Една снимка преди :

Ето и няколко снимки след това:

Преди да сложа предният панел се виждаха следи от жесток удар долу по рамата. Явно тези предпазители ще си свършат много добре работата.

Смених и крушките на фаровете. Разликата е ... WOW.

След седмица се надявам да получа всичко останало и да продължим по темата.

Коментар

Имам един комплект фланци останали от моя ренегад ако ги искаш пиши

Коментар

Кмете какво стана с машината,няма ше ли дая тунинговаш още.

Коментар

А за задните носачи(торсиони) нямат ли защита? Някъде по сайтовете бях видял кевларени вместо гумени маншони за полулоските, не се късат лесно от клоняци и други дивотии а и не бяха кой знае каква цифра ако го намеря къде съм го зяпал ще ти пусна линк ако можеш да си викнеш едни, като ще се бронираш да е от всякъде.
                Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                  А за задните носачи(торсиони) нямат ли защита? Някъде по сайтовете бях видял кевларени вместо гумени маншони за полулоските, не се късат лесно от клоняци и други дивотии а и не бяха кой знае каква цифра ако го намеря къде съм го зяпал ще ти пусна линк ако можеш да си викнеш едни, като ще се бронираш да е от всякъде.

Да ако видиш някъде кажи. И на мене ми стана интересно, че комплекта който взех не включва подмяна и на задните протектори.

Коментар

Не мога да им намеря сайта къде съм го гледал и аз не знам, обаче съм свалил една снимка тогава да не повярваш, освем ако ти се занимава да потърсиш из Гугъла няма начин да не изкочи нещо.
                    Прикачени файлове
                    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

не са маншони а са протектори за маншони и са почти универсални и да имат кевлар в конструкцията на плата но не са изцяло от кевлар
                      Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Пристигнаха и частите. 95 кила . Очаквайте в неделя монтажа!
                        Само едно се обърка. Немога да намеря никъде що годе читава цена за асфалтови гуми за това се налага да продам супер яките джанти който купих или да ги заменя за 14".

Ако някой се интересува... тук!

Коментар

Ето вече и обещания тунинг

Почти не спах последната вечер и в 7:30 сутринта бях на крака. След една кофичка кисело мляко се захванах.

Първо искам да си призная, че никога ама никога не съм правил авторемонт - ако не се брой смяна на гума или акумулатор.... Но Пламен (трипера) ми даде надежда преди седмица като обясни, че всичко били просто и лесно и има няма час - два и готово.

Решиха да го подкарам лекичко, и започнах с въздушният филтър. Това съм го правил и преди така,че след намазване с масло новият K&N си отиде на мястото:

Следва поставяне на предното стъкло (като на джипка бре) . Тва малко повече ме озори въпреки, че хората са го измислили много добре. Следващият път мога да го направя за 10 мин .

Щита между другото доста интересно обгръща волана и уредите от всякъде, може пък да се замисля и за неква автомузичка .

Сега вече стана напечено. Свалих предното колело и се захванах с амортисъора. Падна за няма и 3 минути . Май по обед ще успея да тества всички простоии едновременно.
                          Ето го без амортисьор:

А ето и новия на негово място. С две пружини, газов, ще го видим дали си заслужава парите.

Обаче демпфера ми е..а мамата. На отваратително тясно място, няма с кво да бръкнеш изпоизраних си ръцете, абеее 2 часа точно мъки, но накрая стана, или поне така смятам.

После имаше малко хапване + чете как се настройва това нещо.

Продължих със задните всичко мина бързо с изключение на последният амортисьор. По някаква причина след като изкарах стария горната част на АТВ-то падна надолу и беше някакъв ужас с подръчни материяли да го разпъна - още 1 допълнителен час.

В 16:00 вече много скапан мотирал и новите гуми дадах жега към гумаджията защото исках да сменя - новите гуми да ги сложа на старите джанти. А новичките супер яко джанти да ги оставя за асфалтовите гуми.

Освен това новите джанти имат по-голям офсет от оригиналните при което изнсят гумата с около 3 сантиметра навън, което прави АТВ-то още по-стабилно, но пък аз искам лъскавото да си го пазя за каки (за кво иначе имам АТВ с 2 места) .

Сега остана един монтаж на страничните огледала, както и да сложа на новите амортиьори малко текстил против кал
                          Ето и огледалата - яко стоят и понеже са с изпъкнали стъкла отзад се вижда всичко.

Та ето завършено изцяло с джантите за гората и новите гуми:

И сега следва чудото.
                          Спрея който поръчах.

Няма да коментирам само ви давам няколко снимки ПРЕДИ и СЛЕД

Това е . Ето го готов за път до морето (Ednuro cross country 2009). Няма как да сложа щита отпреде, защото като знам кой е правил маршрута - бая дърва ще има да режем - въпреки, че той се маха за около 5 - 6 минути, не си е работа в гората.

Последно редактирано от kmeta; 21-06-09, 23:14.

Коментар

Еееее супер е станало ,със сигорност няма 2ро такова

Коментар

най-добрия аутлендър в България
                              [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X