Здрасти, от скоро го имам раптора и окачването определено е разбито. Четох насам натам и разбрах че за задницата трябва да сваля оста и да тръгна с лагерите да търся същите. Но за предницата нямам идея кое е разбиито и какво трябва да сменям! Ще съм благодарен ако кажете кое и как да проверя дали е разбито. Мерси
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Раздрънкано окачване на Раптор 660 2003
Свий
X
-
До: Раздрънкано окачване на Раптор 660 2003
Първоначално публикуван от mozak Преглед на мнениеЗдрасти, от скоро го имам раптора и окачването определено е разбито. Четох насам натам и разбрах че за задницата трябва да сваля оста и да тръгна с лагерите да търся същите. Но за предницата нямам идея кое е разбиито и какво трябва да сменям! Ще съм благодарен ако кажете кое и как да проверя дали е разбито. Мерси
ПП> Отзад също може да ти е разбито(там където плаващото рамо се свързва с рамата(оста).Доколкото знам там при рапторите са 1 камара лагери ...[img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]
-
С задата ос ще се оправя, имам го мануала, разбито е само отзад при оста.
Но предницата не ми е много ясна. Забелязах че луфта е при горния шарнир (май на това му виката А-рамо) там дето се свърза при рамата, не знам фтулка ли е кво е.
ПС: Какво е семеринг?
Коментар
-
До сега си играх да разбера каде са точно проблемите. Открих луфт само при тези втулки, горе на шарнира и долу на амонтисьора
Сега да попитам тези втулки има ли ги по магазините? Или трябва на стругар да се носят?
Коментар
-
Те са от много специфична пласмаса....можеш да си ги поръчаш но и да ти ги направят....аз на моето работно атв ми ги направиха от полиамид ф30 на стругар...излезнаха ми 25лв.Но понеже трябваше да ги набивам си поръчах и комплект втулки с оси оригинални на цената от 800лв.....сега съм още със тези направените ,а оригиналните са в една торба и не съм ги разопаковал.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнениеТе са от много специфична пласмаса....можеш да си ги поръчаш но и да ти ги направят....аз на моето работно атв ми ги направиха от полиамид ф30 на стругар...излезнаха ми 25лв.Но понеже трябваше да ги набивам си поръчах и комплект втулки с оси оригинални на цената от 800лв.....сега съм още със тези направените ,а оригиналните са в една торба и не съм ги разопаковал.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар