Здравейте,имам Фореман 450.Откакто съм го взел имам този проблем.Понякога ,не винаги при подаване на пълна газ и рязко отпускане гърми като пушка в ауспуха,по скоро по време на движение не на място.Също ми се струва че гори много но може и да е нормално все пак не е мотор.Та въпросът ми е имали някой идея защо са тези гърмежи.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гърмежи в ауспуха. Защо?
Свий
X
-
До: Гърмежи в ауспуха,защо
Един резервоар 10л.го излапва за около 70км.максимум.Момента на запалване бил фиксиран...така казаха.Чел съм ,че при преобогатена или обратното смис и в двата случая гори повече.Свеща е бяла не керемидена на цвят верно може да е бедна смес. Ще изчакам още мнения преди да човъркам тук там.За отговорите благодаря предварително.
Коментар
-
До: Гърмежи в ауспуха. Защо?
Първоначално публикуван от TT-Raa Преглед на мнениеПреди минута развих свеща нова сменена да я видя щото одеве покарах,чисто бяла като тебешир май няма да е богата смес с този цвят.Eвгени Филчев
Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!
Коментар
-
Първоначално публикуван от TT-Raa Преглед на мнениеПреди минута развих свеща нова сменена да я видя щото одеве покарах,чисто бяла като тебешир май няма да е богата смес с този цвят.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеТова е много късно запалване. Чак когато изпускателния клапан е отворен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от The Animal Преглед на мнениеСъгласен съм с мнението на Стефан.Неизгорялата смес през изпускателния клапан отива в ауспуха и тогава се подава искрата и изгаря (детонира)."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
при мене също имаше пригърмяване в ауспуха предимно при спускане на скорост или отнемане на газта
оказа се доста елементарно,беше ми се развила леко гайката на колектора до цилиндъра и си дърпало от там въздухSUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!
Коментар
-
Разглобих карбуратора,иглата е точно по средата там са 5 засечки зегерката е по средата две отдолу и две отгоре.Ако беше смъкната до долу да я вдигам ама тя е по средата какво да правя.А за центровката май наистина е фиксирана така ми казаха Знаещи.Въздух не виждам от къде може да смуче всичко е плътно така,че събирам да мога да карам пък вие давайте акъл.Във всичко писано до тук има логика ама кое точно е...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар