Имат хлабина и съм чувал че ги правят но не знам кой? и колко взема?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Някой ремонтира ли кормилни накрайници на АТВ
Свий
X
-
До: Някой ремонтира ли кормилни накрайници на АТВ
Първоначално публикуван от kosata_ktm Преглед на мнениеИмат хлабина и съм чувал че ги правят но не знам кой? и колко взема?
-
Първоначално публикуван от kosata_ktm Преглед на мнениеНе съм от Пловдив, от В.Търново съм но имам познати там и мога да им ги пратя по куриер да ги занесат на човека стига цената да е приемлива.
Дай ми кординати на този човек да му се обадяЧовек колкото и добре да живеее накрая се жени
Коментар
-
Значи утре 11.04.09 ( събота) ще ходя натам и ще говоря с човека защото не съм го виждал от доста време.Най-късно неделя вечер ще пиша какво е казал и дали ще стане работата.Ако всичко е точно аз мисля че ще трябва да ги изпратите на някого и той да ги занесе при него защото няма никак да му е удобно(лично мое мнение).
Хайде утре като видя какво ще стане ще се разберем, а за качеството съм сигорен че ще ви хареса.
Коментар
-
Момци ходих до работилницата на човека но него го нямаше.Поне взех телефона, който иска може да му се обади и да се дооточнят нещата с него.Казва се Гроздан(бай Гроздан му викат всички)намира се в село Рогош на около 5-7км от Пловдив,а телефона е 0888422208.
Сигорен съм,че цената ще ви хареса и качеството също абе звъннете му и ще видим какво ще стане.
Коментар
-
То го няма ами и телефона му е изключен, но ще му звъннем пак. Благодаря колега.Последно редактирано от Desislav Cekov; 14-04-09, 20:27.Човек колкото и добре да живеее накрая се жени
Коментар
-
Първоначално публикуван от kritars Преглед на мнениеТо го няма ами и телефона му е изключен, но ще му звъннем пак. Благодаря колега.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kosata_ktm Преглед на мнениеНе съм от Пловдив, от В.Търново съм но имам познати там и мога да им ги пратя по куриер да ги занесат на човека стига цената да е приемлива.
Дай ми кординати на този човек да му се обадяЧовек колкото и добре да живеее накрая се жени
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар