Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТУНИНГ ЗА "RENEGADE 800 X" "RENEGADE 800 RX" И "OUTLANDER 800" !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ТУНИНГ ЗА "RENEGADE 800 X" "RENEGADE 800 RX" И "OUTLANDER 800" !

Първоначално публикуван от Бойко Преглед на мнение
    А защо каретата откъм гумите са толко изнесени навън .... но защо каретата са толко открити ?
    Каретата са изнесени понеже джантите са Хипери 10` с плюсов оффсет и ли са подложени фланци. Гумите ми изглегдат за 23-7Х10.

Коментар

Досега не съм видял тунинг за удължени носачи + полуоски + амортисьори за Ренегад. Само фланци. Но ако уширим предницата ще трябва и задницата а там освен фланци какво би паснало?
      Аз карам от юни с фланци - т.е. около 5 000 км - досега не е имало проблем. На завоите обаче пак си трябва да балансираш, защото си на 2 гуми, или на таван - най-вече на асфалт при висока скорост.

Да, откриват се външните маншони на полуоските, както и спирачните маркучи и апарати - при каране в гориста местност с клони и камъни - има опасност от повреди. Тогава използвам техниката "повишено внимание". Има разни ламаринени ьпгрейди за носачите, но аз мисля че само утежняват атв-то.

Караме с Новите Оргинални джанти - 12''. За сега показват отлични резултати - по-здрави са от старите и по-лесно се чистят от калта.
      Ренегада е тежка машина - мисля, че по-ниски джанти - като тези 10''ки на снимката - не са удачни защото става прекалено нисък.
      Стреми се към звездите. Ако не ги достигнеш, поне ще се научиш да летиш....
      Петър Ценков - Спортен клуб Рали Рейд.БГ
      www.dakarbg.bg
      www.rallyraid.bg

Коментар

За радиатора - целта на мрежата е да се ЗАПУШВА, т.е. да улавя всичко което иначе попада в радиатора.
        Ренегада прегрява когато КАЛТА и БОКЛУЦИТЕ запушат питата на радиатора, и тогава ВЕНТИЛАТОРА не може да помогне.
        Дори НАЙЛОН да сложи човек отпред /на муцуната пред маската/ ще помогне за да не прегрява атв-то, защото САМО вентилатора отзад е НАПЪЛНО достатъчен за доброто охлаждане и в най-големите жеги, но радиатора трябва да е чист.
        Стреми се към звездите. Ако не ги достигнеш, поне ще се научиш да летиш....
        Петър Ценков - Спортен клуб Рали Рейд.БГ
        www.dakarbg.bg
        www.rallyraid.bg

Коментар

Първоначално публикуван от pepino c Преглед на мнение
          За радиатора - целта на мрежата е да се ЗАПУШВА, т.е. да улавя всичко което иначе попада в радиатора.
          Ренегада прегрява когато КАЛТА и БОКЛУЦИТЕ запушат питата на радиатора, и тогава ВЕНТИЛАТОРА не може да помогне.
          Дори НАЙЛОН да сложи човек отпред /на муцуната пред маската/ ще помогне за да не прегрява атв-то, защото САМО вентилатора отзад е НАПЪЛНО достатъчен за доброто охлаждане и в най-големите жеги, но радиатора трябва да е чист.
          Да де, разбирам каква е ролята на мрежата,именно да пази радиатора чист,да не се набива в него калта,също така и да не се мачкат ламелите от камъни и по едри буци,но когато е много дребна по-бързо се запушва, това ми беше мисълта.
          [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от pepino c Преглед на мнение

Ето как нагласихме RENEGADA на МАЛКАТА ТРОМБА ,тества го на Троян и е супер!

Прикачени файлове
            Последно редактирано от Desislav Cekov; 24-03-10, 19:46.

Коментар

ЕТО МАЛКО ПРЯСНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА УКРЕПВАНЕ НА ШАСИТО НА РЕНЕГАДА! http://txatvracing.com/2009/featured...chassis-spine/

ПРЕВОДА Е ОТ GOOGLE
              ATR Мога AM Outlander & Renegade Шаси гръбнак

Публикувано на 24 декември 2009 г. от Остин Уилсън
              Всички изследвания терена въвежда на всички нови Шаси гръбнак за Мога AM Outlander и Renegade.
              Шасито гръбнака е напълно инженерно решение, предназначени специално за тази молба.
              Целта на тези като екструдиране, направени от 6061-T6 Самолети алуминиеви клас. Този продукт премина през много промени, докато не приключи с форма, че е по-ниско тегло при добавяне на необходимата твърдост.
              ATR Мога AM Renegade и Outlander ATV Шаси Brace

Тя е предназначена за укрепване на цялата дължина от 4 "х 1.5" основната рамка тръба. Шасито гръбнак ще запази основната тръба рамка вярно и го пазят от деформиране от стреса на състезателни и агресивно каране пътека. Друга проблемна област на ATR Шаси гръбнак решава, че е без хлъзгане табела е изложен на основните тръба рамка и лесно да поемате инициативата от удари скали или пънове. След като рамка тръба е поемате инициативата може да бъде по-лесно за него да се деформира допълнително. Шасито гръбнак може да се използва да се въвеждат някои повредени кадъра обратно към Spec.
              Шасито гръбнака е просто "болт" инсталирате. Ако шасито е от изравняване тя може да изисква повече сила от дървен чук и дървен блок, за да ги инсталира, но те ще си изясним деформирани рамка в процеса.
              ATR Мога AM Шаси гръбнак

И най-добрата част? Тези дребно само за $ 99! Сравнително евтина застраховка срещу приключва с повреден рамка. За нас този продукт, просто има смисъл. Проектиране на тези като екструдиране ние бяхме в състояние да поддържат цените. С тях се алуминиеви няма нужда да се притеснявате за като стоманена тръба от дома метални скоби причинява си шасито от ръжда отвътре навън.
              Терен Всички изследвания на шасито Brace

За ATR Дилъри официалната информация за медиите и снимки каталог очаквайте скоро.

Коментар

Намерих 1 дино тест на ренегад 800.
                http://www.twobros.com/Cust_Service/...negade800r.pdf

Нещо много маломощен ми се види? А знам за друга по-голяма мощност. А според неговия километраж прави 130 км/ч.

Може ли някой да разтълкува графиката.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                  Намерих 1 дино тест на ренегад 800.
                  http://www.twobros.com/Cust_Service/...negade800r.pdf

Нещо много маломощен ми се види? А знам за друга по-голяма мощност. А според неговия километраж прави 130 км/ч.

Може ли някой да разтълкува графиката.
                  Автоматите се мерят на HP/KMH или в случая MPH
                  В стоков варант вади 44.6HP при 30MPH
                  С гърне на Two Brothers вади 47.3HP па при 30MPH

Развъртели са го до 130kmh щото е на стенд и няма съпротивление от въздуха.

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
                    Автоматите се мерят на HP/KMH или в случая MPH
                    В стоков варант вади 44.6HP при 30MPH
                    С гърне на Two Brothers вади 47.3HP па при 30MPH

Развъртели са го до 130kmh щото е на стенд и няма съпротивление от въздуха.
                    Тези 130 км. според неговия спидометър ги прави сток варианта по равна настилка с мене отгоре моето /на жена ми/ АТВ.
                    От 46 киловата до 47 HP са повече от 30% загуби от колянов вало до гумите. Не е ли твърде много?
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Докато за много ATV-та 130 км/ч е само далечна цел, RENEGADE 800X е ограничен до 8000 оборота на ROTAX-а, което си е 130 км/ч . Личен опит с модел 2008, да не говорим за новия R.
                      [CENTER][FONT=Impact][SIZE=3][I][COLOR=blue][FONT=Arial Black][URL="http://www.vromos.com/"][COLOR=red]VROMOS.com[/COLOR][/URL] [/FONT][/COLOR][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][COLOR=blue][I][SIZE=3][FONT=Impact][URL="http://www.t-max.bg/"][COLOR=orange]T-Max.bg[/COLOR][/URL] [/FONT][/SIZE][/I][/COLOR][/FONT][SIZE=3][URL="http://www.calmini.bg/"][COLOR=blue][I][B][FONT=Arial Black]CALMINI.bg[/FONT][/B][/I][/COLOR][/URL][/SIZE][/CENTER]

Коментар

При автомобилите загубите в трансмисии и деференциали са около 30% и още около 10% в ауспуха. Явно и при вариаторните тракторчета са толкова.
                        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Вече направихме и по-голям резервоар, дизайн "Близнаците & Чудото"
                          Събира 34 литра и това означава, че с фабричните 16, автономията става 300-350 км. в зависимост от терена.

Според мен обаче е голям и ще го преправяме да събира около 28-30 литра, за да намалим габаритите
                          В резервоара има и помпа, която е свързана с двигателя и се явява резервна, при положение, че откаже оригиналната...

Коментар

Добре сте го стъкнали, но ми се струва,че мястото на акумулатора е силно уязвимо там отдолу То вярно,че не се връща много назаден ход, ама все пак отстрани си мисля,че ще е по добре
                            NGO "SPORTS CLUB ЕXTREME RACING"

Коментар

Първоначално публикуван от Smilen Преглед на мнение
                              Добре сте го стъкнали, но ми се струва,че мястото на акумулатора е силно уязвимо там отдолу То вярно,че не се връща много назаден ход, ама все пак отстрани си мисля,че ще е по добре
                              Ами няма място...ако го наврем някъде навътре няма да имаме достъп, а и така смъкваме центъра на тежеста.
                              При предишния резервоар пак беше там и не сме го удряли никъде за 5000 км. !
                              По принцип има и предпазен бар, но при мен още не са го сложили...

Коментар

И малко оптичен тунинг Голямата Тромба е майстора на лепенките
                                Фолиото е 3М и е ламинирано, т.е. не го бърка времето и пароструйките

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X