Каква спортна електроника ще ми препоръчате за кфх 700?нужни ли са някакви настройки след това?Какъв ще е ефекта от нея?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Спортна електроника за КФХ 700?
Свий
X
-
До: Спортна електроника за КФХ 700?
Моделите са много, разликата е в лепенката предимно. Премахва прекъсвача на 8900rpm и ограничителя на задна. Ефект на практика няма освен, че увеличава разхода.
При смяна на електроника трябва да регулираш на ново карбураторите, предполага се, че вече са сменени: генерация, филтър и жигльори.·
Може да вложиш средствата от електрониката в нещо по наложително.
Файда от електроника има при промяна на кубатура.
-
Аз съм с КН,генерация,жиглиьри и разликата е малка, предполагам заради филтъра.
Според аМериканските форуми, единсвения филтър от който има се усещало разлика е този: http://shop.twinairusa.com/scripts/s...item=TA151914C
+ жигльри разбирасе.
Друго евтино подобрение са спирачните маркучи с метална плетка или пружина на вариатора. Зависи от това какво целиш.
пп. Използвай търсачката на форума преди да пускаш постове!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение...
Според аМериканските форуми, единсвения филтър от който има се усещало разлика е този: http://shop.twinairusa.com/scripts/s...item=TA151914C
+ жигльри разбирасе. ...
Фаида от каквато и да е електроника на този модел няма смисъл. Всички електроники не променят горенето а само махат ограничителя на задна и уж увеличават оборотите. Не се лъжете при този модел няма фаида. Само генерация и jet kit със отворен филтър както е К&N.
Ако искате усезаема разлика при този модел, само BIG BOR кит. Само че много внимаваите с избора!!!
Аз също ще посъветвам прърво да се чете и търси преди да се пусне поредната безмислена тема. В последно време те зачестиха.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнениеИзобщо не се лъжи за twin air-а, пълна пародия. Имам го в гаража..
12 дупки по инч и запушване на тапата на шнорхела + Twin Air Power Flow, вършело работа.
Сега вадя трева и кал, а ако го надупча - птички и гризачи.
Ако не ти трябва Twin Air-a, измисли му цена.
Коментар
-
аз пък съм на мнение че К&N е пълна ''пунта мара'' за този модел освен дизаин и реклама няма нищо друго
аз си бях сложил Twin Air Power Flow но без системата че ми се видя дебелорезултата беше все едно гледаш реклама на телешоп свали разхода с 1 литър и машината осезаемо тръгна по добре и това не е само мое мнение знам поне още 5 човека който имат същите впечатления бях направо изумен от ефекта беше по осезаем от колкото да сложа джет кит
Николай Гогов 0898676912
НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнениеЗа тези дупки съм съгласен, и моя КТМ съм му надупчил цялото корито обаче му сложих едни дифузйорчета с мрежики които много пропускат но боклуци не. Така ще вкараш много въздух, но без Jet kit е пак безмислено защото ще обедниш сместа.
Коментар
-
Първоначално публикуван от foli Преглед на мнениеа този Twin Air от къде може да се купи?
Коментар
-
Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнениеаз пък съм на мнение че К&N е пълна ''пунта мара'' за този модел освен дизаин и реклама няма нищо друго
аз си бях сложил Twin Air Power Flow но без системата че ми се видя дебелорезултата беше все едно гледаш реклама на телешоп свали разхода с 1 литър и машината осезаемо тръгна по добре и това не е само мое мнение знам поне още 5 човека който имат същите впечатления бях направо изумен от ефекта беше по осезаем от колкото да сложа джет кит
Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар