Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"LE TOUQET 2009" - странни неща !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: "LE TOUQET 2009" - странни неща !

Докато си правих АТВто доста умувах върху предницата и установих,че е много трудно,да не кажа невъзможно,да избегнеш отклонението от сходимоста на предницата,при движението на носачите нагоре и надолу.Веднъж попаднах на една реклама на Ренегад,в която обясняваха точно това,че задните носачи при движението си нагоре и надолу не променят сходимостта.Сега като видях този вид предница,страшно ми заприлича на задното окачване на Ренегата.От клипчетата се вижда че предницата не мърда на никаде освен по вертикала.Според мен точно това целят,защото при тези скокове хода на предницата е доста голям и със стандартното окачване ще има сериозно отклонение от сходимостта,което е фатално за стабиността.
    Другото което ми прави впечатление,е че след Румъния всичко се заключва.
    Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от petyr`ivanov`atv`maniq Преглед на мнение
      да добавя само че вече и в българия ги предлагат
      добра машинка е. тази е 525 4х4. още я разработвам. производителят наистина е TGB. до сега съм я карал 1-2 пъти. първото впечатление е, че цепи снега без проблем.
      Прикачени файлове

Коментар

Я да повдигна темата с една нова снимка Не е от състезанието във Франция, но е доста интересно и според мен попада в графата "странни неща". Снимката видях я в интернет, в чужд АТВ форум и ми направи впечатление това малко филтърче отстрани на АТВ-то. Каква е неговата роля На снимката е една доста натокана Ямаха, то се и вижда де, ако искате мога да пусна още снимки Хайде да видим кой ще вкара разяснение
        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Калоян Мартин Преглед на мнение
          Я да повдигна темата с една нова снимка Не е от състезанието във Франция, но е доста интересно и според мен попада в графата "странни неща". Снимката видях я в интернет, в чужд АТВ форум и ми направи впечатление това малко филтърче отстрани на АТВ-то. Каква е неговата роля На снимката е една доста натокана Ямаха, то се и вижда де, ако искате мога да пусна още снимки Хайде да видим кой ще вкара разяснение
          Най-вероятно е за картерните газове!
          Eвгени Филчев
          Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
            Най-вероятно е за картерните газове!
            И на мен това ми дойде първо на ум... Но понеже карам китайче (и съответно то ми е база за сръвнение), там ми се намира на мен стартера А картерните газове са ми някъде по назаде на двигателя и то посредата... Затова ми стана интересно Но пак казвам аз нямам база за сравнение и затова питам

Коментар

сигурно е нешао свързано с модела yfz520 а иначе съм виждал ямаха 700 с така изкаран филтър, но тя беше с турбо и заради него

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X