Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предни амортисьри от KFX450 на KFX700

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Предни амортисьри от KFX450 на KFX700

    Днес направих първото кръгче с тези амортисьори. Разликата е осезаема още от първите метри, без да съм променял фабричните им настройки освен натягането на пружините, за да се настрой 20% преден саг и 30% заден, цялото поведение на машината е коренно променено. Когато покарам с тях ще пиша допълнително по подробни впечатления.
    Монтажа им става за 30-40мин и само долното ухо на носача трябва да се разшири с 4.5мм (от 24мм на 28.5мм). Дължината им е същата с оригиналните както и диаметъра на втулките. Това е най евтиния вариант за подобряване на предното окачване. Цената им варира около 200-250$ в Ebay за нови, свалени от машина и около 150$ за употребявани. Намирате си сериозен доставчик, който пазарува от там и за около 600лв имате достойно за пред хората окачване!



  • #2
    До: Предни амортисьри от KFX450 на KFX700

    Oригиналния заден на КФХ700 е доста добър и е на цена на ЕЛКА и мисля че няма нужда от смяна, но предните са друга ракия и си плачат за смяна твоя вариант като цена качество е май най-удачен, надявам се промяната да ти хареса.
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

    Коментар


    • #3
      До: Предни амортисьри от KFX450 на KFX700

      И аз мисля че задния няма нужда от смяна с правилен реглаж, освен ако не се минава на вариант цялостна подмяна с скъпи амортисьри. Оригиналните са маслени и с повишаване на скоростта, работа та им става все по лоша.
      Понеже нищо не е вечно, особено ако го езди 120 килограмов индианец, следващата 3-ка амортисьри мисля да е същата но ревалвната в щатите по лична спесификация.

      Коментар


      • #4
        До: Предни амортисьри от KFX450 на KFX700

        мисля че със предните няма да имаш ядове нищо че си 120кила а и АТВ-то не е леко, ще изкарат а задния си го запази наистина е много добър амортисьор.
        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X