Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чупливи ли са KTM-те ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Чупливи ли са KTM-те ?

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
    Гледах "Мото-Мания" по Дискавъри и Травис Пастрана направи едно много хубаво изказване като каза че моторите на КТМ били здрави но само до 350сс ! Каза че тия които са над тази кубатура (не им знам точната) много се били чупели и то не малки неща , става въпрос направо за двигатели на боклука
    Приятел,много малко хора могат да натоварят,КТМ като Травис Пастрана,в нашата група през 2007 и 2008г се купиха 6 КТМ-450-ЕХЦ,и проблеми не е имало.Вярно моторите са купени нови но има и 3 ЦРФ-а и те дават повече дребни проблеми.

Коментар

A ми аз що незнам бре? Последен ли ще науча? Голяма глоба от клуба, едно агне и ботилка Jak!
      От 8 месеца имам същия модел и , е родих се. Нищо друго освен масло и филтри. Веригата смених преди няколко дена че се разтегна до неузнаваемуст. Нищо друго, ама нищо. Накрайници, шарнири и куп други подообни неща са супер здрави. Дано и така да бъде, въпреки приличната експоатация.
      Пацо да не забраиш да се обадиш!

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
        Гледах "Мото-Мания" по Дискавъри и Травис Пастрана направи едно много хубаво изказване като каза че моторите на КТМ били здрави но само до 350сс ! Каза че тия които са над тази кубатура (не им знам точната) много се били чупели и то не малки неща , става въпрос направо за двигатели на боклука
        Абе че го казва, казва го. Но май нещо не си разбрал едно "до" ДО-то е "над".
        И аз съм чувал че двутактовите най-вече старите дават много дефекти. Но новите особено 4-тактовите са бетон.

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
          A ми аз що незнам бре? Последен ли ще науча? Голяма глоба от клуба, едно агне и ботилка Jak!
          От 8 месеца имам същия модел и , е родих се. Нищо друго освен масло и филтри. Веригата смених преди няколко дена че се разтегна до неузнаваемуст. Нищо друго, ама нищо. Накрайници, шарнири и куп други подообни неща са супер здрави. Дано и така да бъде, въпреки приличната експоатация.
          Пацо да не забраиш да се обадиш!
          Утре ще намина през Враца като се запребирам от Русе, агне ще има даже вече знам къде ще е(нали става да ни го направят на леденика), а бе ти що се праиш на луд тоя афтърмаркет къде ти го поръчах нема да си го закачам на тавана и нали знаеш бял ще е като врана да ми ходи на мАторя. А като каза JACK оня ден ти се подмазаха с една бутилка която изфиряса нанякъде без да я усетим а пък ти и кара много добре на следващия ден бива ли така, не ми е работа ама ша трябва да глобя шефа с една другите от мене.
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
            Aйде и аз минах към трошливите и особенно най-трошливия КТМ525ХС дано издържи известно време пък после ще го мислим.
            Леле леле аз съм сигурен че бат Искрен те зарази с тая оранжева болест, макар и с ендуро ти лепна болестта. Пу пу дано не ме хване и мене, че често караме с него
            А иначе честито за придобивката и дано в най скоро време имам удоволствието да покараме с теб било ти с атв-то или с ендурото.
            Още веднъж ЧЕСТИТО
            KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Aйде и аз минах към трошливите и особенно най-трошливия КТМ525ХС дано издържи известно време пък после ще го мислим.
              Е това го реши в крайна сметка от ямахата и сузукито. Ма ти си каза ,че това ще ти е следващата машина още като Десо го извади на Троян. Не си направил грешен избор според мен, в крайна сметка е важно като си запалиш моторчето и то да ти отвръща със същото -
              ЧЕСТИТО.
              Тука ми се заформя някаква почивка скоро време от универститета може да се присъединя към вас някоя събота да го видя на живо
              It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

абе то решението според мен дойде най-вече от задната ама да му е честито на Пламен като го вземе
                Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Пацо , ха честито и от мене ,нещо се скри,кога ще дойде тази красота да ходиме да покараме малко.
                  Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

е ти додето каза и го взе ....браво да ти е честит и здрав знаеш за болтчетата мурафета какъв е ...локтаит в големи количества ))
                    KFX 700
                    MEBELIX ATV-TEAM
                    0878114344

Коментар

Честито Пацо само безаварийни километри и много бензин да изгориш на него!

Коментар

Опа, не се отклонявайте от темата!!! Пацо няма да се отърве без да почерпи, та ще има време за благодарности и пожелания.

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                          Опа, не се отклонявайте от темата!!! Пацо няма да се отърве без да почерпи, та ще има време за благодарности и пожелания.
                          Десо , а на тебе успех в събота и неделя.
                          Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Е честито и мен!Кога се очаква да пристигне,че не сме карали от седмици
                            п.п.Сега какви ли улеи ще трябва да минаваме?
                            Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

A мерси на всички за пожеланията, ето и я гадината направо е изродска малко газ и требва от трета и не чака повече покана за да се изправи, тука е така да се каже как майка и я родила гола като пушка другата седмица нема да мога и аз да я позная.
                              Прикачени файлове
                              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Да ти е честита придобивката и със здраве да си я караш!
                                Колко се изтърси за нея?
                                Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X