Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чупливи ли са KTM-те ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Чупливи ли са KTM-те ?

Някой знаели със сигурност рамката на КТМ дали е копирана от Предатора на Поларис? Ако е така и аз имам мнения по темата

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
      Някой знаели със сигурност рамката на КТМ дали е копирана от Предатора на Поларис? Ако е така и аз имам мнения по темата
      Може да са ползвали някаква основа,но иначе има съществени разлики.Имал съм PREDATOR!
      Eвгени Филчев
      Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
        Видимо нямат никакви прилики, а и невиждам защо КТМ да копират Поларис!? Това че имат договор с тях за двигателя незначи че онея им дават рамка. Слуховете обаче са други, че КТМ са с рамка на Поларис, и когато си купих КТМ-а очаквах да видя рамката на предатора да ама не. Иначе всички тръбни рамки си приличат, както и всички алуминиеви.
        А от друга страна невиждам лошо да се ползва рамка от Поларис, все пак те са от доста време на пазара с АТV-тата!

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
          А от друга страна невиждам лошо да се ползва рамка от Поларис, все пак те са от доста време на пазара с АТV-тата!
          ...И рамките са им доста здрави (идиотоустойчиви),за сметка на килограмите.За мен това е по-важно!
          Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

КТМ-а не е с рамка от Поларис, но Поларис със сигурност са помагали при проектирането на рамката на КТМ-а. Това си е официално. Достатъчно е да проследите специализираната преса от онова време (преди две години), когато се проектираше КТМ-а.

През 2005та година Поларис купи 24% от акциите на KTM, и всичко беше цветя и рози. Поларис и КТМ бяха гушнати и в очакване на светли бъднини.

През 2006та се появиха слухове че Поларис ще купува и остатъка от акциите на КТМ. КТМ ревнаха до небесата и опровергаха цялата работа. От Поларис също отрекоха да има такова нещо.

Договорът за взаимни разработки и продукти бе прекратен предсрочно от КТМ в края на 2006та, и от тогава двете фирми само си сътрудничат в строго определени области. КТМ доставя двигатели за Поларис за някои модели.

А рамката на КТМ-ите не се знае дали е от времето когато двете фирми бяха ръчичка в ръчичка и са работели заедно върху нов модел, или си е била отделен проект на КТМ за който Поларис са помогнали.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Аз досега съм имал/карал 7 КТМа. 3 кросови и 4 супермото. (Единия преправен от кросов на супермото, и един който съм правил и карал от крос на СМ и обратно.) Всичките са различни модели и не всичките са били чисто нови. С други думи имам сериозен опит с КТМ. Ако някой си помисли, че нямам опит с други марки, значи не е наясно на колко години съм вече Никога не съм робувал на марки, както правят 80% от притежателите на която и да е марка мотоциклети и мнението ми за КТМ е много положително. За последната модификация SX-F, чийто двигател е на кросовия, супермото и АTV SX, мога със сигурност да кажа, че е с отлични качества. И това не е само мое мнение.
              За здравината на който и да е модел а след това и марка трябва да се питат тези които ги разглобяват. Познавам 3ма от най-авторитетните майстори в Бг- "моя" механик Краси Цанев, Жоро Пашов и Митко от Троян. Питайте тях, но съм останал с впечатление че и тримата имат добро мнение за оранжевите.
              Слуховете без значение от кого се пускат, се разпространяват от хора, които нямат обективен поглед, но въпреки това тиражират глупости които някъде са чули или подвалстни на някакви настроения преувеличават факти и натрапват мнение.
              90% от мненията за технически проблеми на някоя марка за митове и просто приказки.
              Познавам 2ма души (които и вие познавате), които сееха злостни приказки и се кълняха в друга марка, но след това си купиха и още имат и карат КТМ - Жоро Хаджиев и Александър Георгиев. И тях питайте дали са чупливи "портокалите".
              Последно редактирано от АНТИМ; 20-02-09, 15:41. Причина: правопис
              К. Кулев

Коментар

Не съм карал КТМ, но като разглеждам из форумите навсякаде казват, че това е най-добрата марка в офф ролда, също така вида има радва окото. А и бях чел някаде цитирам"Рано или късно всеки си взима КТМ". Понеже има доста запознати по тази марка мисля, че тук ще е умесно да попитам дали си струва да се вземе КТМ втора ръка самоче по стара година под 96г. примерно и дали 125 цита особено си заслужават. Инаце като цяло моето мнение за КТМ-ите е, че са N:1.
                Живота е по-хубав, по-лек, когато го има ендуро спорта.

Коментар

Гледах "Мото-Мания" по Дискавъри и Травис Пастрана направи едно много хубаво изказване като каза че моторите на КТМ били здрави но само до 350сс ! Каза че тия които са над тази кубатура (не им знам точната) много се били чупели и то не малки неща , става въпрос направо за двигатели на боклука
                  ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                  08седем9010З60
                  MAKE RALLY NOT WAR
                  Confidence in Motion

Коментар

Aйде и аз минах към трошливите и особенно най-трошливия КТМ525ХС дано издържи известно време пък после ще го мислим.
                    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                      Aйде и аз минах към трошливите и особенно най-трошливия КТМ525ХС дано издържи известно време пък после ще го мислим.
                      Да ти е честит и с здраве да си го караш И най-вече много безаварийни километри!

Пп. И старото кфо ?!?/ го продаваш а Страшно много ми харесва КФХ-а ти, просто е уникален, но за жалост някой не можем да си го позволим

Поздрави и отново Честито

Коментар

Споко пич има време може и да се уредиш и ти с нещо по добро, кфх-а го продавам ама требва и купувач пък ако не се намери ще му сваля това онова и ще дойде сигурно на цена като на ново китайче.

Коментар

Честито и от мен да си го караш със здраве
                          Пусни някоя сномка да го видим не че не сме виждали но.......

Коментар

Първоначално публикуван от Petkov ATV Преглед на мнение
                            Честито и от мен да си го караш със здраве
                            Пусни някоя сномка да го видим не че не сме виждали но.......
                            като дойде, ще го нащракам

Коментар

Честито и от мен да си го караш със здраве и много много безаварийни километри.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                                като дойде, ще го нащракам
                                Честито Пламене! Да си го караш с много кеф и без падания ! Пък като дойде ще организираме някоя събота 1 каране в Люлин планина да го видя и да му се порадвам Пък и да дадеш някой друг съвет относно техника на каране
                                [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X