Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спортна електроника-ebay.com???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спортна електроника-ebay.com???

Здравейте,разглеждах www.ebay.com и попаднах на следните неща за Брут Форс 750:
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/GENES...Q5fAccessories

другото е:
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/FT-PE...Q5fAccessories

какво ви е мнението за тези неща?

До: Спортна електроника-ebay.com???

според мен тези чип тунинги доста ще "отворят" брута, смисъл ще работи по-добре, ще набира по-бързо, пък и МАХ скороста му ще се увеличи (макар да не е толкова важно да е бърз) слагай му на брута един чип и Гааааз
    [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

да,но тази цена не е ли доста ниска за този чип?трудно ли се слага?изискват ли се някакви настройки с компютър?

Коментар

Първоначално публикуван от NooS Преглед на мнение
        според мен тези чип тунинги доста ще "отворят" брута, смисъл ще работи по-добре, ще набира по-бързо, пък и МАХ скороста му ще се увеличи (макар да не е толкова важно да е бърз) слагай му на брута един чип и Гааааз
        Колега, не си прави експерименти на чужд гръб

Истинската електроника ще помогне ако е инжекцион брутфорса, точно така както го описваш, освен за максималната скорост, която при машините с вариатор е ограничена по-скоро от предавателното число отколкото от мощността.

Ако е карбураторен, електроника за запалването ще помогне до известна степен.

И двете електроники за които говоря са истински електроники, с модул и букси.

Това което е показано в горните линкове е нагла китайска измишльотина, с още по-нагла реклама. И не е чип. 99% съм сигурен че представлява резистор за два лева който е затворен в кутийка и залят.

Резисторът лъже компютъра че двигателят е студен, което го кара да обогатява сместа. Ефектът е все едно караш на смукач. Може да има някакъв минимален ефект, понеже оригиналният реглаж на сместа по принцип е на бедна смес, но ще е минимален, а разхода и цапането на свещи ще е ела че ми трябваш.

Успоредно с това - ако машината е някоя от по-модерните, при които вентилаторът на охлаждането се задейства по сигнал от компютъра, лятото ще прегрееш весело, понеже компютърът ще мисли погрешно че двигателят е постоянно студен.

Няма електроника (истинска) от която да излизат само две жички.

Много се пазете от обявите в ибей. "Up to 25hp" означава "увеличава мощността ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДО 25 коня". До. Демек - в някои случаи може да е 25, ама ако е 1 кон, или половин - те нищо не са обещали.
        Читавата обява ще гласи "ТО 25hp", което означава че вдига мощността СЪС 25 коня.

Отделно, няма електроника която да вдига мощността с 50%. Това са глупости.

Та така. Не се палете. Безплатен обяд няма.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Брута ми е инжекцион,но затова питам защото ми се струва някаква измама.А къде може да се намери истинска електроника,която наистина да има ефект?

Коментар

а за това :
            http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Kawas...Q5fAccessories

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
              ...Истинската електроника ще помогне ако е инжекцион брутфорса, точно така както го описваш, освен за максималната скорост, която при машините с вариатор е ограничена по-скоро от предавателното число отколкото от мощността.
              Дори и на инжекцион невъзлагаите надежди, трябват още 100 глупости!
              Колкото до максималната скорост, освен със зъбчатки няма как да се увеличи скороста!!!
              Ако е карбураторен, електроника за запалването ще помогне до известна степен.
              Нищо не помага!!!
              ...
              Отделно, няма електроника която да вдига мощността с 50%. Това са глупости.

Коментар

съжелявам не видях че е китайлък, а нека по-компетентните по този въпрос се изкажат мнението им ще е важно. дано не съм объркал колегата
                Поздрави !
                [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Ако е инжекцион, електрониката (зависи каква е..!) ще има ефект но само ако се смени и генерацията с по отворена, която пък води до задължителната смяна на въздушния филтър ( за препоръчване K&N)!
                  Всяко едно от тези неща само по себе си нищо не прави, или е безмислено!
                  И след всичко това очакванията не трябва да надвишават увеличаване на мощноста с повече от 10%. Максималната скорост няма да се промени!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                    ......................... Максималната скорост няма да се промени!!!
                    Освен ако електрониката не качи,максималните обороти
                    Eвгени Филчев
                    Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Пак няма да я вдигне. Вариаторните трансмисии са цяла наука. Повечето обороти на двигателя и повечето мощност ако идват в неправилния момент просто ще карат ремъка да боксува.

Коментар

А какво мислите за електрониката (и генерацията) HMF?
                        Колегата е дал техен линк от е-бей.
                        Качествени ли са и дали ще има ефект от филтър, генерация, електроника на HMF?
                        Q7 S-line- 279 hp, 600Nm Steinbauer P-Box
                        ATV Can-Am Outlander 800 EFI MAX XT - /Precision Damper/DuroRoad Wheels&RIMs/HFM Performance + HMF Optimizer/K&N Air/
                        Suzuki GSR600A

Коментар

Да, качествени са, да, ще имат. Едното е предназначено за другото и си вървят комплект. Така е най-добре.

Коментар

Някой има ли идея,дали електроника от polaris outlaw 500 може да се закачи на outlaw 525!Външно са еднакви и буксата е същата
                            Eвгени Филчев
                            Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Според мен няма да стане. Така преди известно време Ники (АНТИМ) ми прати една електроника, която мислехме че е за моят модел. Като я сложих не запали, нямаше искра. Проверих в интернет и се оказа, че тази която ми е пратил Ники е за по-новия модел ТРХ (от 2005 нататък), а буксите и формата бяха еднакви. Попринцип двигателите са еднакви като цяло, мислих, че и електрониката ще е същата но уви.
                              После я върнах на Ники и така не се наканих да взема друга. За сметка на това сложих филтър и жигльори .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X