Здравейте! Имам едно питане относно Kawasaki kfx 400,2004 година. Има някакъв доста интересен проблем с паленето,и понеже досега не съм имал време да го почовъркам по обстоино,ще кажа какво му е и от какво смятам,че не е. Значи първото което съм проверил е: дали стига бензин до карбуратора,и дали има ток на свеща(по-точно на лулата). Там всичко е наред. Проблема е ,че машината пали но след около 15-20 минути въртене на стартер(с почивки разбира се). Като я паля и постепенно започва да припуква помалко помалко и накрая заработва,загрее ли няма проблем с паленето. Смятам,че може да е от свещ,но немога да я сваля,защото или трябва някакъв по-специален ключ,или трябва да се свалят пласмаси,резервоар и т.н. На скорост неможе да се пробва да се запали,тъй като е със спортен съединител. Филтъра е К&N(чист).
Моля за съвети и всякаква информация,относно ключа за свеща,самата свещ(каква и от къде) и евентуални други проблеми от които може да дава ядове... Ще съм благодарен на хората които имат опит специално с тази машина ако изкажат мнение
Моля за съвети и всякаква информация,относно ключа за свеща,самата свещ(каква и от къде) и евентуални други проблеми от които може да дава ядове... Ще съм благодарен на хората които имат опит специално с тази машина ако изкажат мнение

Коментар