Пичове дайте идеи що не ми бачка ел.датчика за горивото?Пълня го до горе а колонката за горивото си мига?Напълних го до горе и направихме един преход като през цялото време си мигаше....Мислех ,че е от акумулатора щото беше изтощен,заредих го но пак същия номер?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ел.датчик?
Свий
X
-
До: Ел.датчик?
несъм запознат с твойта машина но да неби това да е сигнал за проверка на нещо по мотора ,ако нямаш такава лампа за целта както на кфх 700 мига лампата за ремака когато е за смяна,другото което си мисля сондата в резервоара да не прави проблем,ако имаш достъп до буксата за сондата откачи я и виж как свети лампата за горивото
дано съм ти помогнал с нещо
Човек колкото и добре да живеее накрая се жени
Коментар
-
Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнениеДа това ми е машината и същата година незнам кое през какво минава.....ама това е много изнервящо :@
Коментар
-
Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнениеИ как да проверя дали това е проблема?Как се сменя....
Коментар
-
Мига но аз немога да разбера кога е празен....вчера го напълних до горе и показва ,че е празен.Това ще го оправям другата седмица.Имам и още един въпрос преди време сменихме задните втулки и сега задните ресьори не се разпъват.Преди да ги сменим като седна нали атв-то потъваше ,а сега не мърда.Дали ще се оправи ако им сложа грес?И дали изобщо е това проблема?
Коментар
-
за лампата явно ще ти трябва електричар да ти провери сондата а за втулките да неси стегнал някой болт прекалено много когато си зглобявал ,особенно тези на втулките ,те би трябвало да са със самозаконтрящи гайки и в самия тампон да има метална втулкаЧовек колкото и добре да живеее накрая се жени
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар