Какъв ще е ефекта ако на атв се сложи спортен ауспух "yoshimura" или "two brothers" ,който обаче е от пистов мотор?Какви са "+" и "-" ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос-Ауспух
Свий
X
-
До: Въпрос-Ауспух
Първоначално публикуван от foli Преглед на мнениеКакъв ще е ефекта ако на атв се сложи спортен ауспух "yoshimura" или "two brothers" ,който обаче е от пистов мотор?Какви са "+" и "-" ?Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
-
може и да има, може и да няма затова и е стенда той да каже ама и незнам къде в БГ може да го направят и пак ще ти излезне солено по добре да си купиш генерация за твоя модел или ако си прежалил машинката действай, белята няма стане веднага а след време малко по малко компот. Доста хора правят какво ли не по по-стари машини ама те са си хронично болни(машините) и понякога и да стане беля не се знае точно откъде е дошла. Виждал съм ауспуси от 250с.с на 450с.с. и ги карат сумати време без проблеми.............. а бе само стенда ще каже най-вярноСъвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
ако целта ти е да постигнеш шум със сигорност ще успееш виж за нещо повече дълбоко се съмнявам но винаги може да опиташ и после да споделиш
не мога да схвана каква е целта ти обаче този ауспух дори 2-ра употреба не е без пари поне 300-400лв е и доработката да се сложи 100-ина за още съвсем малко 500-600лв може да се намери прилично гърне за твоята машина което се слага за 10 минути и ако не помага поне със сигорност няма да навреди!Последно редактирано от АНТИМ; 13-01-09, 21:13.Николай Гогов 0898676912
НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеЩе има ефект като да сложиш на мъж дамска превръзка. Ще седи, но каква работа ще върши...Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнениене го заяждайте човека той си пита и получи отговориСъвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнениеако целта ти е да постигнеш шум със сигорност ще успееш виж за нещо повече дълбоко се съмнявам но винаги може да опиташ и после да споделиш
не мога да схвана каква е целта ти обаче този ауспух дори 2-ра употреба не е без пари поне 300-400лв е и доработката да се сложи 100-ина за още съвсем малко 500-600лв може да се намери прилично гърне за твоята машина което се слага за 10 минути и ако не помага поне със сигорност няма да навреди!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар