Какъв ще е ефекта ако на атв се сложи спортен ауспух "yoshimura" или "two brothers" ,който обаче е от пистов мотор?Какви са "+" и "-" ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос-Ауспух
Свий
X
-
До: Въпрос-Ауспух
ако имаш същия въртящ момент и обороти никакъв проблем но се съмнявам, едно е да излизат изгорелите газове над 12000 оборота и съвсем друго при 6000-7000 в най-добрия случай няма да промени нищо(ще си запази работната температура и омасляване на цилиндъра) но ще си гъзар с маркова генерация и як саунд което пак си е някакъв ''+'' но всичко това можеш да го разбереш на Дино тест освем някой от механиците на Шумахер не ти е комшия да слухтари как сработват нещата.Първоначално публикуван от foli Преглед на мнениеКакъв ще е ефекта ако на атв се сложи спортен ауспух "yoshimura" или "two brothers" ,който обаче е от пистов мотор?Какви са "+" и "-" ?Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
-
може и да има, може и да няма затова и е стенда той да каже ама и незнам къде в БГ може да го направят и пак ще ти излезне солено по добре да си купиш генерация за твоя модел или ако си прежалил машинката действай, белята няма стане веднага а след време малко по малко компот. Доста хора правят какво ли не по по-стари машини ама те са си хронично болни(машините) и понякога и да стане беля не се знае точно откъде е дошла. Виждал съм ауспуси от 250с.с на 450с.с. и ги карат сумати време без проблеми.............. а бе само стенда ще каже най-вярноСъвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
ако целта ти е да постигнеш шум със сигорност ще успееш виж за нещо повече дълбоко се съмнявам но винаги може да опиташ и после да споделиш
не мога да схвана каква е целта ти обаче този ауспух дори 2-ра употреба не е без пари поне 300-400лв е и доработката да се сложи 100-ина за още съвсем малко 500-600лв може да се намери прилично гърне за твоята машина което се слага за 10 минути и ако не помага поне със сигорност няма да навреди!Последно редактирано от АНТИМ; 13-01-09, 22:13.Николай Гогов 0898676912
НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!
Коментар
-
Kак каква може да му докара хемероидиПървоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеЩе има ефект като да сложиш на мъж дамска превръзка. Ще седи, но каква работа ще върши...
Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
то това няма нищо общо с човека майтап някакъв да вървиПървоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнениене го заяждайте човека той си пита и получи отговори
Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
а от къде мога да намеря гърне точно за моя модел?Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнениеако целта ти е да постигнеш шум със сигорност ще успееш виж за нещо повече дълбоко се съмнявам но винаги може да опиташ и после да споделиш
не мога да схвана каква е целта ти обаче този ауспух дори 2-ра употреба не е без пари поне 300-400лв е и доработката да се сложи 100-ина за още съвсем малко 500-600лв може да се намери прилично гърне за твоята машина което се слага за 10 минути и ако не помага поне със сигорност няма да навреди!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар