Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джанти- оригинални размери

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Джанти- оригинални размери

Някой има ли идея за някаква систематизирана информация (сайт нещо може би) за това кое АТВ с какви джанти върви? 96.8% oт АТВистите които познавам нямат идея какви са им джантите, като започнем от това, че някои не знаят дори диаметъра им (цолажа), повечето не знаят ширината, а почти никой междуцентровото разстояние за болтовете. Забелязъл съм, че има ужасно много различия в джантите на всяка машина. Рових в сайтове за техническите спецификации на разни маркии, но никъде не намерих повече от широчина и диаметър? Има ли някакъв справочник или нещо от сорта, където да можеш да провериш джантите на всяко АТВ?
    К. Кулев

До: Джанти- оригинални размери

справочник няма но ако знаеш как да четеш между редовете го разбираш размера освен това размерите не са чак толкова много
    на всички спортни междуцентровото разцтояние е два размера на ямаха и на всички останали
    на всички работни с изключение на няколко екзотични модела е един размер 110мм.
    Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Първоначално публикуван от xboy
      Здравей,мисля че ще ти помогна.В таблицата са :размер на оригиналните гуми,цолаж и ширина на джанти и брой болтове,с междуболтово разстояние.Не съм добавял размер на централен отвор,на джанта,офсет и размер на болтове.Поселдните,ще са ти интересни ако подменяш фланци или раздалечители/спейсъри/.

п.п:пропунал съм 5 модела ArctikCat.
      http://4storing.com/1rvm9/ac723b5c9f...a4a1abe29.html
      Това е точно каквото ми трябва. Много благодаря!!!
      К. Кулев

Коментар

Липсват КТМ, някой ще ги каже ли?
        К. Кулев

Коментар

KTM-a отпред е Ямаха 450, а задните джанти са същите като на Хонда ТРХ450. Разликата е че на Хондата шпилките са по дебели, на КТМ са 10мм.
          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X