Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коригиране на момента на запалване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Коригиране на момента на запалване

Някой знае ли какъв е начина да се коригира момента на запалване на KVF/Brute Force 750? Той е електронно зададен, но идеята ми е да сменя нещо, може би цялото електронно запалване, или някак да може да се препрограмира. Всякакво инфо ще ми е полезно. Уча бързо

До: Коригиране на момента на запалване

Доколкото разбирам от въпроса ти искаш да постигнеш ефекта на спортната електроника която задава малко предварение и увеличава максималните обороти. Мисля, че не може да се пренастрои, но спортни има бол може да си поръчаш.

Коментар

някои от оригиналните електрониките се коригира това нещо на Мотора ми имаше точно указано място от производителя къде да се разпробие и да се прекъсне кабел като тази процедура го вкарва в спортен режим при Скорпата ефекта беше +3500 оборота отгоре но това при нея беше защото е с ЕВРО 3 и поделжи на регистрация и се налага заводски да бъде скопена за Брута не вярвам да я има тая опция но нищо не пречи да се пусне един имейл към производителя ако има такава опция нищо чудно и да ти изпратят настройките
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

На мен ми трябва да мога да го мърдам - не да е статично зададено, а да мога да го коригирам и настройвам в по-широки граници. Трябва ми да мога да достигам до около 90 градуса предварение. За това ми се струва че може би трябва да се сложи някакъв напълно програмируем модул, но не знам дали изобщо има такива...

Коментар

ами електроники бол на пазара които могат да се препрограмират със USB вход трябва само да си избереш производител а повечето програмки се намират фрии из нета

Коментар

Имаш ли идея какво точно да търся (сори, за пръв път се сблъсквам с подобен проблем). Трябва ми "programmable CDI unit", нали, или си има някакво название дето не го знам?

Коментар

Първоначално публикуван от geko Преглед на мнение
              Имаш ли идея какво точно да търся (сори, за пръв път се сблъсквам с подобен проблем). Трябва ми "programmable CDI unit", нали, или си има някакво название дето не го знам?
              ще поразровя по късно и ще ти пусна линк
              http://www.powercommander.com/powerc...dl=170&yr=2008
              Последно редактирано от Tpunep; 04-01-09, 15:11.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X