Обява

Свий
Няма добавени обяви.

sm atv-оборудване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: sm atv-оборудване

Е човек може ли пък секи път като ще караш оффроуд да ходиш на гумаджия да ти сменя гумите на джантите...???Пък най бързо е да се вземат нови главини , и да се сменят само от средния болт джантите....

Коментар

Първоначално публикуван от man1a Преглед на мнение
      Е човек може ли пък секи път като ще караш оффроуд да ходиш на гумаджия да ти сменя гумите на джантите...???Пък най бързо е да се вземат нови главини , и да се сменят само от средния болт джантите....
      Ти преди да пишеш помисли малко аз питам за какво са ми джанти за супермото немога ли да си карам с нормалните само гумите да сменя защото за супермото са доста по скъпи

Коментар

Първоначално публикуван от Petkov ATV Преглед на мнение
        Ти преди да пишеш помисли малко аз питам за какво са ми джанти за супермото немога ли да си карам с нормалните само гумите да сменя защото за супермото са доста по скъпи
        То аз за атв джанти за супермото не съм чувал...ама карай....С апсулютно всички джанти за атв става да се кара....Ся ще кажеш че летите джанти са за супермото обаче неможеш да ме обедиш ,че с тях не стаа да се кара и в гората....Тъка ,че аз винаги преди да пиша мисля....

Коментар

Първоначално публикуван от man1a Преглед на мнение
          То аз за атв джанти за супермото не съм чувал...ама карай....С апсулютно всички джанти за атв става да се кара....Ся ще кажеш че летите джанти са за супермото обаче неможеш да ме обедиш ,че с тях не стаа да се кара и в гората....Тъка ,че аз винаги преди да пиша мисля....
          Нека да отговори някой който разбира !

Коментар

Първоначално публикуван от brake Преглед на мнение
            И да искаш няма от къде другаде.
            Дръзко твърдение
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Имам в предвид в България без презокеански пътешествия.
              sigpic

Коментар

Има има, повярвай !!!

Коментар

Къде?
                  sigpic

Коментар

Пробвай с подписа ми!!

Коментар

Отново - двойно дръзко твърдение

Коментар

Е добре къде са ,че и на мене ми стана чудно

Коментар

ХАьХАьха Има много места от където да си купиш гуми и джанти за супермото!!!Отворете си очите не са само еди и крейзи фокс

Коментар

VROMOS И GOLDENTYRE
                            :twisted:

Коментар

Гуми могат да се купят навсякъде. Гуми за супермото дори по-лесно е да се намерят при китайските производители отколкото при по-големите марки.

Джанти за супермото са много интересно понятие, понеже не знам с какво специално се отличават джантите за супермото спрямо другите ? Карбонови джанти Hiper могат да се намерят при Еди, при нас, в Пловдив на Асеновградско, и при всеки който внася от Щатите. Алуминиеви джанти продава всеки, Явор ще те зарине с такива. Само че не виждам за какво са ти, предвид колко тежат (не на Явор джантите, по принцип алуминиевите).

Амортисьорите са най-мътното понятие в случая, понеже "амортисьори за супермото" точно нищо не означава. Ако става въпрос за състезателни амортисьори - Elka се продават при нас, при Еди и ако не се лъжа и на други места. Но там вече е визш пилотаж, при цена от 3 до 5 хиляди лева комплекта малко трудно можеш да разчиташ да има точно тези които са разграфени за твоето тегло, машина и тип каране.

Та така. Сериозни продавачи има навсякъде, където има сериозни клиенти

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                                Гуми могат да се купят навсякъде. Гуми за супермото дори по-лесно е да се намерят при китайските производители отколкото при по-големите марки.

Джанти за супермото са много интересно понятие, понеже не знам с какво специално се отличават джантите за супермото спрямо другите ? Карбонови джанти Hiper могат да се намерят при Еди, при нас, в Пловдив на Асеновградско, и при всеки който внася от Щатите. Алуминиеви джанти продава всеки, Явор ще те зарине с такива. Само че не виждам за какво са ти, предвид колко тежат (не на Явор джантите, по принцип алуминиевите).

Амортисьорите са най-мътното понятие в случая, понеже "амортисьори за супермото" точно нищо не означава. Ако става въпрос за състезателни амортисьори - Elka се продават при нас, при Еди и ако не се лъжа и на други места. Но там вече е визш пилотаж, при цена от 3 до 5 хиляди лева комплекта малко трудно можеш да разчиташ да има точно тези които са разграфени за твоето тегло, машина и тип каране.

Та така. Сериозни продавачи има навсякъде, където има сериозни клиенти
                                Как не те домързя да пишеш толкова при положение че няма смисъл . Адмирации

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X