искам да попитам някои има ли представа главините на предните колелета на кфх 700 и kvf650 заменяеми ли са???тоест може ли да се ползва главина от кфх на квф
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за Kawasaki KVF 650.
Свий
X
-
До: Въпрос за Kawasaki KVF 650.
Първоначално публикуван от Timoto Преглед на мнениеискам да попитам някои има ли представа главините на предните колелета на кфх 700 и kvf650 заменяеми ли са???тоест може ли да се ползва главина от кфх на квф
Коментар
-
хехе бъзикаи се ти купих си един квф от щатите но докато пристигне които каквото му е трябвало си е свалил и има бая липси по негоно има от къде да се вземат главини за кфх та затова ми беше питането
KFX 700
MEBELIX ATV-TEAM
0878114344
Коментар
-
Първоначално публикуван от Timoto Преглед на мнениехехе бъзикаи се ти купих си един квф от щатите но докато пристигне които каквото му е трябвало си е свалил и има бая липси по негоно има от къде да се вземат главини за кфх та затова ми беше питането
Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
ок в първия момент ми прозвуча като шега но сега разбирам че си сериозен!Пък относно липсите не ми се приказва след празниците мисля да се разправям понеже имам самнения дали не е ровен и двигателя!За сега главините и спирачните апарати маншоните от карборатора към вздушния филтър и няколко маркучета от резервара към карборатора акумулатора и тои е хванал крака и е избягал!KFX 700
MEBELIX ATV-TEAM
0878114344
Коментар
-
Първоначално публикуван от Timoto Преглед на мнениеок в първия момент ми прозвуча като шега но сега разбирам че си сериозен!Пък относно липсите не ми се приказва след празниците мисля да се разправям понеже имам самнения дали не е ровен и двигателя!За сега главините и спирачните апарати маншоните от карборатора към вздушния филтър и няколко маркучета от резервара към карборатора акумулатора и тои е хванал крака и е избягал!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Timoto Преглед на мнениеискам да попитам някои има ли представа главините на предните колелета на кфх 700 и kvf650 заменяеми ли са???тоест може ли да се ползва главина от кфх на квфПоследно редактирано от JRC; 30-12-08, 09:43.full time rider, part time racer
jrc4life
Коментар
-
Първоначално публикуван от Timoto Преглед на мнениеаз пък си мисля че ше станат но след празниците ще кажаfull time rider, part time racer
jrc4life
Коментар
-
къде видяхте прилика че не се сещам и какъв стругар по скоро леяр, а полуоската на предното къде ще се хване
Николай Гогов 0898676912
НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!
Коментар
-
Напълно ми е ясно , че е така -- аз ги гледам на живо не на чертеж . Просто реших , че на човека са му откраднали всичко и полуоските даже и е решил да прави някакъв хибрид . Разстоянието -- диагоналите м/у болтовете на двата модела не е еднакво .full time rider, part time racer
jrc4life
Коментар
-
да вече е ясно че няма да стане....(( разглобих я преди 2-3месеца и съм забравил как изглеждаха главините ???на моите кръстачката където се навиваt шпилките беше отрязана с резак
Последно редактирано от Timoto; 30-12-08, 17:43.KFX 700
MEBELIX ATV-TEAM
0878114344
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар