Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лагери за ямаха раптор 700

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лагери за ямаха раптор 700

Здравейте на всички. някои може ли да ми каже колко струват комплект (лагери и семеринги) за задната ос на ямаха раптор 700. Мерси предварително.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

До: Лагери за ямаха раптор 700

Най добре виж размерите на старите и иди в SKF и питай
    Иначе някой беше казал, че оригинални били към 300лв, но мен лично ме съмнява.
    ATV Shineray АТВ

Коментар

Ako си от София на кръговото на 4КМ. във високия блок има магазин за семеринги и лагери даже имат и лагери на Койо на мен за главините ми излязоха всички лагери и семеринги има няма 50-60лв.(4бр. лагери + 4бр. семеринги) , също така преди моста на захарната като идваш от К. Величков също има един магазин
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Tpunep мерси за отговора, ще провера на адреса който ми казваш ти, защото проверих в SKF, оказа се че там няма такива, а в Ямаха са много скъпи(78 лева един лагер), некак си неиде, а и трябва да ги чакам до януари защото ги нямат в момента.
        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

лагерите за задната ос на раптора и YFZ-та са нестандартни и могат да се намерят само като оригинални или като ремонтен комплект на някоя фирма която се е специализирал в продажба на лагерни комплекти за мотоциклети и атв-та като ALL BALLS или PIVOT WORKS където цената е около два пъти евтина от оригиналните
          Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнение
            лагерите за задната ос на раптора и YFZ-та са нестандартни и могат да се намерят само като оригинални или като ремонтен комплект на някоя фирма която се е специализирал в продажба на лагерни комплекти за мотоциклети и атв-та като ALL BALLS или PIVOT WORKS където цената е около два пъти евтина от оригиналните
            А къде се намират тези фирми.
            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

поръчват се от саитове в щатите
              Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

А за горе долу колко ще пристигнат след поръчката?
                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Има варианти и за ремонт с неоригинални размери. Получава се качествено също до сега 1/2 г. не са сдали багажа още.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

А в ЕДИМОТОРС дали ще имат?
                    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X