Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Матова боя на KFX700

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Матова боя на KFX700

Здравейте!
    Хрумна ми идеята да направя кавазаки-то матово, самоче не знам точно как трябва да протече подготовката за това. Ако има някой колега, който е в течение с тязи неща и би желал да сподели, ще съм му задължен!

П.П. Да кажа, че нямам никакво намерение да го боядисвам сам, просто искам малко по-обстойно да се запозная с това какво ще се случи на пластмасите ми, преди да станат суупер готини

До: Матова боя на KFX700

Този филм съм го играл

От съставките на боята пластмасата си губи еластичнистта и става много по трошлива.
    Ако караш градско става,ама за в гората не ти го препоръчвам.
    а и при втория вариант АТВто само ще се матира

Успех

Коментар

Именно заради това съм взел еластификатор. Всичко до момента е 72лв. Като материалите са high quality, а не както повечето майстори взимат материали тип "замазвам положението". За съжаление чак в петък ще ги оставя да се прават, като се надявам до неделя да има резултати.

Коментар

Искам снимки !!!
        Да видим какво е станало

Коментар

Първоначално публикуван от Joint022 Преглед на мнение
          Именно заради това съм взел еластификатор. Всичко до момента е 72лв. Като материалите са high quality, а не както повечето майстори взимат материали тип "замазвам положението". За съжаление чак в петък ще ги оставя да се прават, като се надявам до неделя да има резултати.
          И на мен с такова ми ги направиха ама за 400лв преди 2 години

Коментар

Дайте снимки
            [B]®[/B][I]Always Off Road[/I][B]®[/B]

Коментар

Ето и какво се получи! Стана идеално, със съвсем малки забележки. Въпреки първоначалните ми помисли да ги дам на някой да ги направи, си ги пребоядисахме в къщи, аз и баща ми. Всичко излезна към 100-тина лева, без да броя 20лв. за лепнките, които трябва да станат готови в петък. Това са снимките, стана наистина много добре, сега остава и боята да държи, и всичко ще е идеално!
              Прикачени файлове

Коментар

Браво идялно е станало само дано да се задържи дълго боята иначе много добре си ги съчетал двата цвята !

Коментар

Браво много добре е станало, харесва ми !
                  Горе главата, дори и да е празна!!

Коментар

Браво колега ! АТВ-то е станало много красиво. Сега остава само и да се запази такова
                    M.Minassian

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X