Имам една молба може ли някой да ми обесни по някакъв начин как да сложа електрониката (Dyna Tek) или е много сложно и трябва да търся човек който се занимава с такива работи но все пак благодаря предварително !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Електроника за KFX 700
Свий
X
-
До: Електроника за KFX 700
Много е просто! Електрониката е хваната с две болчета 8-ци, отвиваш ги сваляш двете букси които малко трудно се изваждат, но това е за да не влиза вода! Включваш буксите на Dyna tek-а и си готов без нищо друго да правиш. Естествено това на изключен мотор!
Ето ти снимка за ориентация:
pic
-
Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнениеА такива електроники има ли и за работни атв-та и ако има г/д на каква цена???
Коментар
-
Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнениеА такива електроники има ли и за работни атв-та и ако има г/д на каква цена???
има за кингкуад около 200 $ мисля че бешенякаде бях гледал ама не помня
Калин Величков
Коментар
-
Първоначално публикуван от Petkov ATV Преглед на мнениеА забравих да попитам за жигльори и игли имам ама за тях не смееме да пипаме сложно ли е или е пак някаква такава фасулска работа ?
Няма никакво значение дали клемите са свалени или не! Буксите също немогат да се объркат.
Има електроники за почти всички ATV-та
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар