Обява

Свий
Няма добавени обяви.

MCK

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• MCK

Имам един въпрос понеже сме се събрали 4 човека и мислим да направим МСК но нямаме много средства как трябва да се постъпи за да може да се подпомага от спонсори и въобще възможно ли е това

До: MCK

Никои ли незнае нещо по въпроса ?

Коментар

говори с адвокат за регистрация на фирми мисля че процедурата е почти същата такъв човек ще ти разясни най добре изискванията, условията и таксите

ако си разбира от работата де
      Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

А ще може ли да се подпомага от спонсори ?

Коментар

Първоначално публикуван от Petkov ATV Преглед на мнение
          А ще може ли да се подпомага от спонсори ?
          Ти на колко години си ? Извинявай ама задаваш напълно безмислени въпроси.
          Първо регистрацията е както ти казва Антим. Той те съветва за подробности да питаш адвокат. Ясно е, че адвоката който може да ти направи регистрацията ще знае и какво имаш или нямаш право да правиш.
          А както и да го погледеш ЕСТЕСТВЕННО, че може да имаш спонори, само се огледай и кажи кои спортен клуб в България НЯМА или НЕ ТЪРСИ спонсори.

След като осмислиш начинанието ти си може да зададеш и някой друг правилен въпрос като : За какво ми е спортен клуб. Възможно отговори:
          1. Смятам, че имам достатъчно връзки, пари и умения да привлека подходящи състезатели и споснсори за да може хем да упражнявам любимият си спорт, пък може и да спечеля някой лев.
          2. Не ме уреждат условията в клубовете в който мога да се запиша и смятам, че мога да създам по-успешен клуб.
          3. Обичам да съм на сцената

Ако и на трите отговора е НЕ. Тогава по-добре се ориентирай към някой вече съществуващ клуб (не са малко). Джиткай си с тях, пък ако си добър състезател ще извървиш по-бързо стълбицата.

Ако пък е ДА . Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от kmeta Преглед на мнение
            Ти на колко години си ? Извинявай ама задаваш напълно безмислени въпроси.
            Първо регистрацията е както ти казва Антим. Той те съветва за подробности да питаш адвокат. Ясно е, че адвоката който може да ти направи регистрацията ще знае и какво имаш или нямаш право да правиш.
            А както и да го погледеш ЕСТЕСТВЕННО, че може да имаш спонори, само се огледай и кажи кои спортен клуб в България НЯМА или НЕ ТЪРСИ спонсори.

След като осмислиш начинанието ти си може да зададеш и някой друг правилен въпрос като : За какво ми е спортен клуб. Възможно отговори:
            1. Смятам, че имам достатъчно връзки, пари и умения да привлека подходящи състезатели и споснсори за да може хем да упражнявам любимият си спорт, пък може и да спечеля някой лев.
            2. Не ме уреждат условията в клубовете в който мога да се запиша и смятам, че мога да създам по-успешен клуб.
            3. Обичам да съм на сцената

Ако и на трите отговора е НЕ. Тогава по-добре се ориентирай към някой вече съществуващ клуб (не са малко). Джиткай си с тях, пък ако си добър състезател ще извървиш по-бързо стълбицата.

Ако пък е ДА . Успех!
            Така от трите отговора които си ми дал са 1 и 2 но взети заедно защото мога да привлека състезатели поради причината че в този град няма такъв клуб и затова не ме уреждат условията в другите клубове пък и ако може да спечела някой лев за по добра машина

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X