Хубав сайт,бързи доставки,цени-?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Консултация,техническа поддръжка,въпроси.
Свий
X
-
Re: Консултация,техническа поддръжка,въпроси.
сори че питам тук
,но просто ми е интересно(а да пълня форума с един прост въпрос не ми дава душа
),колко км е максималният жвот на атв-то(това е доста отностително но се пак)?
Мога да задам и по друг начин въпроса ,на колко км максимално сте виждали атв-та?
-
Re: Консултация,техническа поддръжка,въпроси.
Зависи дали говориш за спортно или за работно. Ама истински работно, не работно/спортно. Виждал съм кавазакита от малките кубатури работни, на по 10-12 години, и то ползвани по предназначение, не за разходка.
За спортните - имаш бая консумативи по ходовата част, там втулки лагери накрайници, но иначе двигателите не мърдат, особено пък двуцилиндровите там си е толкова дефорсирано всичко че няма какво да му се счупи. Вфорса 700 е под 50 коня, всеки двуцилиндров мотоциклет над 600 кубика е повече от 60 коня и двигателите им пак са кажи го вечни.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
До: Консултация,техническа поддръжка,въпроси.
по принцип ако се грижиш за двигателя /да има винаги подходящо масло и антифриз +редовните обслужвамия/ практиката доказва че надживява рамата при спортните това се вижда по бързо а при работните по бавно.
досега не съм видял нито една машина било атв,мотор или кола, която да е унищожена от употреба по-предназначение/като изключим зверска катастрофа/ всичките се скапват от безхаберие.
и да не забравяме че идиото устойчиви неща няма просто идиотите са твърде изобретателни
Николай Гогов 0898676912
НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!
Коментар
-
До: Консултация,техническа поддръжка,въпроси.
Мой познат си купи "нов внос" някакво старо кавазаки 220см3 четиритактово въздушно охлаждане, само със задно, но с багажници като работно според него било 1994-5г. модела не знам. Май само рамата е здрава. А и ск. кутия ръчни ск. с авт. съединител. Двигателя гори масло на поразия, Окачване лагерите на колелетата с огромен луфт, шарнири и щанг също само как не са се откачили не знам, но няма удари /на външен вид/. Грохнало отвсякъде но няма километраж за да разбера колко е изкарало.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар