Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Консултация,техническа поддръжка,въпроси.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Консултация,техническа поддръжка,въпроси.

www.quad-world.de
    Хубав сайт,бързи доставки,цени-?
    IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Re: Консултация,техническа поддръжка,въпроси.

сори че питам тук ,но просто ми е интересно(а да пълня форума с един прост въпрос не ми дава душа ),колко км е максималният жвот на атв-то(това е доста отностително но се пак)?
    Мога да задам и по друг начин въпроса ,на колко км максимално сте виждали атв-та?

Коментар

Re: Консултация,техническа поддръжка,въпроси.

Зависи дали говориш за спортно или за работно. Ама истински работно, не работно/спортно. Виждал съм кавазакита от малките кубатури работни, на по 10-12 години, и то ползвани по предназначение, не за разходка.

За спортните - имаш бая консумативи по ходовата част, там втулки лагери накрайници, но иначе двигателите не мърдат, особено пък двуцилиндровите там си е толкова дефорсирано всичко че няма какво да му се счупи. Вфорса 700 е под 50 коня, всеки двуцилиндров мотоциклет над 600 кубика е повече от 60 коня и двигателите им пак са кажи го вечни.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

До: Консултация,техническа поддръжка,въпроси.

Орпределено спортните са с по кратък живот поради по екстремното им управление и предназначение.

Коментар

по принцип ако се грижиш за двигателя /да има винаги подходящо масло и антифриз +редовните обслужвамия/ практиката доказва че надживява рамата при спортните това се вижда по бързо а при работните по бавно.
          досега не съм видял нито една машина било атв,мотор или кола, която да е унищожена от употреба по-предназначение/като изключим зверска катастрофа/ всичките се скапват от безхаберие.
          и да не забравяме че идиото устойчиви неща няма просто идиотите са твърде изобретателни
          Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Мой познат си купи "нов внос" някакво старо кавазаки 220см3 четиритактово въздушно охлаждане, само със задно, но с багажници като работно според него било 1994-5г. модела не знам. Май само рамата е здрава. А и ск. кутия ръчни ск. с авт. съединител. Двигателя гори масло на поразия, Окачване лагерите на колелетата с огромен луфт, шарнири и щанг също само как не са се откачили не знам, но няма удари /на външен вид/. Грохнало отвсякъде но няма километраж за да разбера колко е изкарало.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

а за колко го е купил
              Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X