Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Почистване, миене и козметична поддръжка на ново АТВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Почистване, миене и козметична поддръжка на ново АТВ

Здравейте ,
    от една седмица съм собственик на Yamaha Grizzly 350 IRX 4x4 ,това ми е първото атв и съм очарован от него (Ще си купя 700 ,а това го подарявам на жената) Аз съм 110 кила и имам чувството ,че не ме усеща тая "мечка"
    Искам да ви попитам с какви препарати да го мия и почиствам защото вече има малко ръжда на ауспуха и кардана?
    И ,когато е позагряло и перката му работи трябва ли да го изгася или не?

п.с. Ако някой има същата машина да ми пише ,че имам мнооо въпроси!

До: Почистване, миене и козметична поддръжка на ново АТВ

Първоначално публикуван от MIRON82 Преглед на мнение
    Здравейте ,
    от една седмица съм собственик на Yamaha Grizzly 350 IRX 4x4 ,това ми е първото атв и съм очарован от него (Ще си купя 700 ,а това го подарявам на жената) Аз съм 110 кила и имам чувството ,че не ме усеща тая "мечка"
    Искам да ви попитам с какви препарати да го мия и почиствам защото вече има малко ръжда на ауспуха и кардана?

Трябва ти пароструйка или направо на автомивка. Ако толкова те притеснява ръждата (мнооо бързо се е появила ако АТВ-то е ново), ползвай същите препрати като за автомобили или мотори. За перката - няма значение мисля, ако бързаш пак да тръгваш остави го замалко на контакт, даже не е лошо да работи на свободна скорост.

Коментар

Първоначално публикуван от MIRON82 Преглед на мнение
      Здравейте ,

Перката като ти се вкючи продължаваш да си караш и нищо няма да му стане. Ти на колата да не би да спираш като ти се включи перката. Просто не я чуваш и си караш .
      А за почистването най - добре си вземи водоструйка.
      Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
      Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Попринцип и на колите и на всички машини е добре когато ти се вкл. перката да не гасиш двигателя,тъй като водата спира да се движи и тогава всичко се спича.
        ROCK ON

Коментар

Когато миеш не използвай препарати- няма значение какви, само вода и това е !
          Горе главата, дори и да е празна!!

Коментар

По-скоро упорита работа с водоструйка. Пароструйка може 2-3 пъти на година. Ех зависи и от мацането!
            Препаратите също! По-нарядко, че и те действат върху МПС-то.
            Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Първоначално публикуван от KFX7oo Преглед на мнение
              Когато миеш не използвай препарати- няма значение какви, само вода и това е !
              Кой ти го каза пък това?Нищо не можеш да постигнеш без препарат освен да ти заприличат пластмасите на нищо.Трябва meglio.
              sigpic

Коментар

Меглио ако ще го продаваш иначе с водоструйката само с вода. Това НЕ е кола, всичко е изложено на показ!
                Препаратите разяждат семеринги и уплатнения, не е трудно да се сетиш щом отмиват масла и марсотия толко лесно.
                След измиване задължително го оставяй да поработи 5мин за да изсъхне добре.

Коментар

Казаха ми го в магазина !
                  Горе главата, дори и да е празна!!

Коментар

Не мога да намеря тема за контролната лампа за ремък на/б.ф.750/имам чувство че съм я срещал, но не я видях остават ми 3 часа докато светне за първите 100ч поне така пише в инструкциите и съответно ограничава оборотите, кажете как да се рестартира ако някой знае?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X