Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съединител

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съединител

Искам да питам на кой колко му изкарва средно и какви дискове ползва като марка и все неща от тоя характер, защото при мен ситуацията е следната около 2000-2500км. най много или горе долу 2 пъти в сезона
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

До: Съединител

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
    ... защото при мен ситуацията е следната около 2000-2500км. най много или горе долу 2 пъти в сезона
    Ти караш тежко ендуро с кросово ATV, през повчето време си на полу съединител!!! Няма как да не го хвърляш бързо!

Коментар

Направо съм изумен че все пак изкарваш половин сезон !
      ДЖЕДАЙ
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

при мен е така ама ми е интересно дали нема некви опции вместо феродови дали има керамични или карбонови подобни или ако има дали пък металните дискове няма и те да си заминават бързо, както и дали няма да се разбие кошницата некви такива мисли са ме налазили търсих и из нета дали има нещо подобно ама чичко гъгул се стиска с инфото ама може и някой от форума да знае, не че ме бърка кой знае колко за половин час се сменя като хич ама хич не си даваш зор а и комплект съединител не кой знае каква цифра а и се намира тук таме в наличност

Коментар

Има варианти, по принцип ги прави Barnett. Имат някакви метални дискове с криогенна обработка и някакви по-яки феродови. Но предвид цената им не знам дали си струва. Ако те интересува ще ги питам.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
            Има варианти, по принцип ги прави Barnett. Имат някакви метални дискове с криогенна обработка и някакви по-яки феродови. Но предвид цената им не знам дали си струва. Ако те интересува ще ги питам.
            ами интересуваме как да не ме интересува но ако наистина са неква бесна цифра може и да не си заслужава ама знае ли се

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
              при мен е така ама ми е интересно дали нема некви опции вместо феродови дали има керамични или карбонови подобни или ако има дали пък металните дискове няма и те да си заминават бързо, както и дали няма да се разбие кошницата некви такива мисли са ме налазили търсих и из нета дали има нещо подобно ама чичко гъгул се стиска с инфото ама може и някой от форума да знае, не че ме бърка кой знае колко за половин час се сменя като хич ама хич не си даваш зор а и комплект съединител не кой знае каква цифра а и се намира тук таме в наличност

1. За тебе ти требват метални дискове от най-сдравата стомана в света!
              2. Тебе си те "лазят" постоянно некви работи(мисли)
              3. Ти си патологичен случай. Обади се на д-р Цеков ще те излекува. Лошото е че не слушаш!?

Коментар

Ехе,аз досега само на старото АТВ смених съединителя и то защото дърпах Сашо
                Никога не натискам съединител,като превключвам скоростите.
                Може би,заради това не съм сменял още.

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                  1. За тебе ти требват метални дискове от най-сдравата стомана в света!
                  2. Тебе си те "лазят" постоянно некви работи(мисли)
                  3. Ти си патологичен случай. Обади се на д-р Цеков ще те излекува. Лошото е че не слушаш!?
                  Цеков и ти не си нормален случай, присмяла се хърба на щърба

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
                  Ехе,аз досега само на старото АТВ смених съединителя и то защото дърпах Сашо
                  Никога не натискам съединител,като превключвам скоростите.
                  Може би,заради това не съм сменял още.
                  ами то тогава ще си директно за нови скорости малко по бавно отколкото съединител

Коментар

Мойто атв е на 3 год + и мога да се похваля че съединителя ми е едно от нещата които са останали здрави . Незнам как така го сменяте 2 пъти в сезон, а съм чувал и други хора да се оплакват от това, и че това била причината да карат автоматик едва ли не. Попринцип съединителя на атв и спортни коли и мотоциклети се разваля най-много от полусъединител. Няма да му стане нищо ако от 9000 оборота го пуснеш рязко. Пламене според мен на теб най-много ти заминава като затънеш някаде в кал или по тесните улей и тогава може би ти се е налагало полусъединител. На мен досега почти не ми се е налагало освен като преминавам през по големи камъни. Но и раптора е 700 кб и му е по лесно в ниските обороти отколкото на 450. Просто се стреми да няма полусъединител. Затънеш ли яко газ и пускаш рязко. Относно превключването си сменям почти всички скорости със съединител не ми се дават пари за нова трансмисия.
                    It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

при мене също не е имало броблем хем си имаме бая камъни и баири.да не би да ти идват по-слаби прожините на касетата или пръста на съединитела да ти върти номера.
                      Eвгени Филчев
                      Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

да бе само глупости говори Трипера в неделя по какви пътеки се катери на почти заминал съдинител /като вица с чукчата "тоя ако се сети да се запали резачката....../ само шума ,клони и хумус и 80% наклон, на него и с космическа технология да му сложат пак ще гръмне за един сезон
                        Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнение
                          да бе само глупости говори Трипера в неделя по какви пътеки се катери на почти заминал съдинител /като вица с чукчата "тоя ако се сети да се запали резачката....../ само шума ,клони и хумус и 80% наклон, на него и с космическа технология да му сложат пак ще гръмне за един сезон
                          A хванали са го и други!
                          Аз също съм имал Raptor700 и не съм сменял съденителя 1 година! Ползвах съединителя само за тръгване и след това независимо дали качвам или връщам без него!

Коментар

Значи аз излезох дефектен, ама проблема е в терена а не в мене за мое оправдание ако важи, за да докарам повече ряз натискам газта и със съединителя припомпвам за да подскочи и излезе оттам където съм го набухал с припомпване като при автоматите не се получава и съединителя аут, нема блокажи нема шпрерове и тинтири минтири ако сменя терените може и да изкара и 5 години ма нема кеф тогава, явно пак требва да пробвам неща които ги нема изобщо по нашенско все се надявах някой да е пробвал нещо по подсилено и да сподели ама явно такава ми е орисията проба-грешка проба-грешка ама тоя път ще си трая и ще си остане за лична консумация
                            Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                            A хванали са го и други!
                            Аз също съм имал Raptor700 и не съм сменял съденителя 1 година! Ползвах съединителя само за тръгване и след това независимо дали качвам или връщам без него!
                            да ама това в началото сигурно като си го подкарал както си трябва и си го сменил просто май не е бил по дълго по предназначение в експлоатация
                            Последно редактирано от Tpunep; 23-09-08, 15:32.

Коментар

не си ти дефектен просто терена е доста тежък аз имах същият проблем едно време с раптора
                              Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X