Искам да питам на кой колко му изкарва средно и какви дискове ползва като марка и все неща от тоя характер, защото при мен ситуацията е следната около 2000-2500км. най много или горе долу 2 пъти в сезона
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съединител
Свий
X
-
До: Съединител
Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение... защото при мен ситуацията е следната около 2000-2500км. най много или горе долу 2 пъти в сезона
-
при мен е така ама ми е интересно дали нема некви опции вместо феродови дали има керамични или карбонови подобни или ако има дали пък металните дискове няма и те да си заминават бързо, както и дали няма да се разбие кошницата некви такива мисли са ме налазили търсих и из нета дали има нещо подобно ама чичко гъгул се стиска с инфото ама може и някой от форума да знае, не че ме бърка кой знае колко за половин час се сменя като хич ама хич не си даваш зор а и комплект съединител не кой знае каква цифра а и се намира тук таме в наличностСъвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Има варианти, по принцип ги прави Barnett. Имат някакви метални дискове с криогенна обработка и някакви по-яки феродови. Но предвид цената им не знам дали си струва. Ако те интересува ще ги питам.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеИма варианти, по принцип ги прави Barnett. Имат някакви метални дискове с криогенна обработка и някакви по-яки феродови. Но предвид цената им не знам дали си струва. Ако те интересува ще ги питам.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениепри мен е така ама ми е интересно дали нема некви опции вместо феродови дали има керамични или карбонови подобни или ако има дали пък металните дискове няма и те да си заминават бързо, както и дали няма да се разбие кошницата некви такива мисли са ме налазили търсих и из нета дали има нещо подобно ама чичко гъгул се стиска с инфото ама може и някой от форума да знае, не че ме бърка кой знае колко за половин час се сменя като хич ама хич не си даваш зор а и комплект съединител не кой знае каква цифра а и се намира тук таме в наличност
1. За тебе ти требват метални дискове от най-сдравата стомана в света!
2. Тебе си те "лазят" постоянно некви работи(мисли)
3. Ти си патологичен случай. Обади се на д-р Цеков ще те излекува. Лошото е че не слушаш!?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение1. За тебе ти требват метални дискове от най-сдравата стомана в света!
2. Тебе си те "лазят" постоянно некви работи(мисли)
3. Ти си патологичен случай. Обади се на д-р Цеков ще те излекува. Лошото е че не слушаш!?
Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнениеЕхе,аз досега само на старото АТВ смених съединителя и то защото дърпах Сашо
Никога не натискам съединител,като превключвам скоростите.
Може би,заради това не съм сменял още.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Мойто атв е на 3 год + и мога да се похваля че съединителя ми е едно от нещата които са останали здрави. Незнам как така го сменяте 2 пъти в сезон, а съм чувал и други хора да се оплакват от това, и че това била причината да карат автоматик едва ли не. Попринцип съединителя на атв и спортни коли и мотоциклети се разваля най-много от полусъединител. Няма да му стане нищо ако от 9000 оборота го пуснеш рязко. Пламене според мен на теб най-много ти заминава като затънеш някаде в кал или по тесните улей и тогава може би ти се е налагало полусъединител. На мен досега почти не ми се е налагало освен като преминавам през по големи камъни. Но и раптора е 700 кб и му е по лесно в ниските обороти отколкото на 450. Просто се стреми да няма полусъединител. Затънеш ли яко газ и пускаш рязко. Относно превключването си сменям почти всички скорости със съединител не ми се дават пари за нова трансмисия.
It's not the Ride, It's the RIDER
Коментар
-
при мене също не е имало броблем хем си имаме бая камъни и баири.да не би да ти идват по-слаби прожините на касетата или пръста на съединитела да ти върти номера.Eвгени Филчев
Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!
Коментар
-
да бе само глупости говори Трипера в неделя по какви пътеки се катери на почти заминал съдинител /като вица с чукчата "тоя ако се сети да се запали резачката....../ само шума ,клони и хумус и 80% наклон, на него и с космическа технология да му сложат пак ще гръмне за един сезонНиколай Гогов 0898676912
НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!
Коментар
-
Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнениеда бе само глупости говори Трипера в неделя по какви пътеки се катери на почти заминал съдинител /като вица с чукчата "тоя ако се сети да се запали резачката....../ само шума ,клони и хумус и 80% наклон, на него и с космическа технология да му сложат пак ще гръмне за един сезон
Аз също съм имал Raptor700 и не съм сменял съденителя 1 година! Ползвах съединителя само за тръгване и след това независимо дали качвам или връщам без него!
Коментар
-
Значи аз излезох дефектен, ама проблема е в терена а не в мене за мое оправдание ако важи, за да докарам повече ряз натискам газта и със съединителя припомпвам за да подскочи и излезе оттам където съм го набухал с припомпване като при автоматите не се получава и съединителя аут, нема блокажи нема шпрерове и тинтири минтири ако сменя терените може и да изкара и 5 години ма нема кеф тогава, явно пак требва да пробвам неща които ги нема изобщо по нашенско все се надявах някой да е пробвал нещо по подсилено и да сподели ама явно такава ми е орисията проба-грешка проба-грешка ама тоя път ще си трая и ще си остане за лична консумация
Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнениеA хванали са го и други!
Аз също съм имал Raptor700 и не съм сменял съденителя 1 година! Ползвах съединителя само за тръгване и след това независимо дали качвам или връщам без него!Последно редактирано от Tpunep; 23-09-08, 15:32.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар