Колеги търся си гуми за АТВ и съм се спрял на "Maxxis",оказва се 4е в североизточна България е много трудно да си намеря
!!!Обиколил съм доста центрове за гуми и никой няма каталог на "Мaxxis" за АТВ-та или за крос?!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой е официаалния вносител на "Maxxis"за БГ
Свий
X
-
До: Кой е официаалния вносител на "Maxxis"за БГ
Първо, максис са по средата между София и Варна и освен това не се налага да ги търсиш. Намираш им представителството с търсачката на гугъл или с тази в този форум и при заявка по телефона - ти ги доставят по куриер.
Второ - Явор от Бургас предлага голямо разнообразие от гуми за АТВ. Вромос.
Толкос жокери стигат.
Mitsubishi L200 DobbleCab
KTM XC 450 RW 2009
KTM 350 SX 2011
Коментар
-
А Максис какви са?Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнениеДа ама на Вромоса са само китаийски
Коментар
-
Мдаа...и всички български обувки са български.
Не че ви се бъркам в АТВ-спецификата, но само съм чувал, че каквото означава гумата за мотора, при АТВ не е от такова значение.Mitsubishi L200 DobbleCab
KTM XC 450 RW 2009
KTM 350 SX 2011
Коментар
-
същото е, отскоро карам мотор но и двете трябва да са с правилната гума каквото е 752 на Дънлоп за мотор, еквавалента за АТВ-то е ITP-то.Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнениеМдаа...и всички български обувки са български.
Не че ви се бъркам в АТВ-спецификата, но само съм чувал, че каквото означава гумата за мотора, при АТВ не е от такова значение.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Goblin от форума е твоят човек....Първоначално публикуван от ivanhou Преглед на мнениеКолеги търся си гуми за АТВ и съм се спрял на "Maxxis",оказва се 4е в североизточна България е много трудно да си намеря
!!!Обиколил съм доста центрове за гуми и никой няма каталог на "Мaxxis" за АТВ-та или за крос?!!!
Или по точно магазинът му в София..тел 0885 165050 - Жоро.
Имат много гуми на склад и пращат по куриер.
Коментар
-
"Еди Мото център" околовръстен път 66! Официален вносител на Maxxis!Първоначално публикуван от ivanhou Преглед на мнениеКолеги търся си гуми за АТВ и съм се спрял на "Maxxis",оказва се 4е в североизточна България е много трудно да си намеря
Коментар
-
имам две предни и две задни на едно каране на Дънлоп, смисъл оригиналните твои са ако ги искаш, също така и компелкт оригинални джанти за кфх450 също на едно каране ама едната предна джанта е крива някой ако ги иска давам ги символичноПървоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнениеНа мен ИТПтата не ми харесват,сега съм поръчал,за крос на ИТП и ще видим дали ще са добри,иначе аз карам с дънлоп 2 плата и са ми много добре,
а 6 платовите много тръскат и не ми пасват.Последно редактирано от Tpunep; 04-09-08, 18:26.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
и аз се интересувам и от гумите дънлоп не са лоши макар че малко хора ги карат на мен си ми пасват кажи неква ценаПървоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеимам две предни и две задни на едно каране на Дънлоп, смисъл оригиналните твои са ако ги искаш, също така и компелкт оригинални джанти за кфх450 също на едно каране ама едната предна джанта е крива някой ако ги иска давам ги символичноKFX 700
MEBELIX ATV-TEAM
0878114344
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
, може и предните да взема.
Коментар