Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми за АТВ ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гуми за АТВ ?

Търся си задни гуми за АТВ-то, но никъде не мога да намеря размера, който ми трябва (21/10-. Бихте ли могли да ми помогнете да ги намеря в България. Или може ли някой да ми обясни как стои въпроса с освобождаването на гуми от митницата ако си ги поръчам от САЩ. Предварително Ви благодаря

До: Гуми за АТВ ?

Първоначално публикуван от hondafreak Преглед на мнение
    Търся си задни гуми за АТВ-то, но никъде не мога да намеря размера, който ми трябва (21/10-. Бихте ли могли да ми помогнете да ги намеря в България. Или може ли някой да ми обясни как стои въпроса с освобождаването на гуми от митницата ако си ги поръчам от САЩ. Предварително Ви благодаря
    почни от това какво ти е атв-то марка....модел... година........предни........задни........
    след това най лесният начин е да влезеш в саита на производителя и да погледнеш в техническите спецификаций на модела какво е написал като размер бъди сигурен че това е оптималния размер.
    след това може и да си намериш

иначе може да хвърлим един боб и да ти препоръчаме примерно 21/10/35
    Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Близо си 21/10-8 а АТВ-то ми е Априлиа 250 СМЦ и по принцип по размера предполагам си личи че си търся задни гуми, че съм ги поизпилила благодаря за отговора

Коментар

това е доста нестардантен размер съмнявам се да го има някой в наличност защо не попиташ в априлия ако там няма имаш два вариянта
        - да говориш с някой вносител да ти донесе с контейнер от обетованата зямя къъдето има всичко и е без пари /даже биели ако не вземаш по две/ но ще почакаш около 2-3 месеца
        - или да си поръчаш /пак от там/ с въздушна поща ще дойде за около 2 седмици но ще ти одерат кожата с около 50-60$ на гума транспорт

бъди сигурен че това е оптималния размер.
        извинявам се но не разбрах че си жена
        Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Има ги гумите абсолютно същите като нейните в рокито. Само, че в момента няма в наличност, пише да се очакват в наличност на 30 септември. И въобще не са скъпи точно тези гуми. 35 долара гумата.

Коментар

Първоначално публикуван от naskoradew Преглед на мнение
            Има ги гумите абсолютно същите като нейните в рокито. Само, че в момента няма в наличност, пише да се очакват в наличност на 30 септември. И въобще не са скъпи точно тези гуми. 35 долара гумата.
            Мерси Наско

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X