Обява

Свий
Няма добавени обяви.

развиващи се болтове-решение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• развиващи се болтове-решение

искам да предложа едно решение на този често срещан проблем, а именно loctite аз съм го използвал при дх колело където има същия проблем с болтовете, представлява течност подобна на лепило която се втвърдява, става като на пластмаса и пречи на саморазвиването http://www.technotrade-bg.com/Loctite_industry.html. Някой ползвал ли го е при атв

До: развиващи се болтове-решение

Чували сме и го ползваме. Бъди внимателен, защото Loctite произвежда и много качествени лепила, които превръщат резбовото съединение в неразглобяема връзка. За предпазване от саморазвиване на винтове и т.н. Ето малко подробности:

http://209.85.135.104/search?q=cache...ient=firefox-a
    LZ1AIV

Коментар

Аз съм използвал Локтайт против развиване, и съм много доволен. На старото ми атв(китайско) имаше много вибрации и съответно постоянно разхлабени болтове. След като ги мажех с локтайт нямах проблеми след това. Хубаво е като се разглобява нещо, ако фабрично болтовете са били намазани да се намажат отново. Аз поне така правя за да съм си спокоен после.

Коментар

Бих препоръчал против саморазвиване продуктите на Вюрт. В момента не мога да кажа номер на лепилото, но те имат различна гама в зависимост от предназначението- дали е за възможен демонтаж или да е НЕвъзможен демонтаж. Абе Вюрт имат решения за всичко, което се сетиш, но са малко скъпички де :-) Потърси, ще останеш доволен.

Коментар

Първоначално публикуван от fireice Преглед на мнение
          Бих препоръчал против саморазвиване продуктите на Вюрт. В момента не мога да кажа номер на лепилото, но те имат различна гама в зависимост от предназначението- дали е за възможен демонтаж или да е НЕвъзможен демонтаж. Абе Вюрт имат решения за всичко, което се сетиш, но са малко скъпички де :-) Потърси, ще останеш доволен.
          Loctite имат също огромна гама продукти, които покриват споменатите от теб изисквания

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X