Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki Kingquad 700 4x4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Suzuki Kingquad 700 4x4

Здравейте уважаеми съфорумци,

Наскоро с купих такова АТВ на старо - 2007 г. Ще Ви бъда благодарен, ако споделите някои особености по поддръжката и профилактика му.

До: Suzuki Kingquad 700 4x4

Няма особености Имам същото и съм много доволен Сложи някоя снимка да го видим Ако имаш въпроси драсни някое л.с. Много безаварийни километри да му навъртиш

Коментар

Благодаря за отговора !
      Желая ти и аз много емоции и безпроблемно каране !
      Понеже мойто е без табло, нямам никаква информация за км/ч, масло, антифриз, спирачки и не знам какво още отчита това табло. Обещаха да ми намерят.
      Обикновено гледам ниво на антифриза в резервоара и ниво на масло в картера.
      Въпросът ми е как се измерва нивото на маслото: на студено ? или след като се запали, повърти, спре се и се изчака няколко минути ?? Второто ми го каза човек навътре с АТВ-тата, а на мен ми се струва че трябва да е на студено !
      Има ли проблем, ако съм сложил повечко масло ?
      Прикачени файлове

Коментар

Значи твойто трябва да е 450cc.Мойто е 700cc и си има табло Относно маслото при мен е до левия крак се маха пласмасата и се отвива едно лостче...би трябвало да има малко на върха Моето го гледам преди да съм запалил.

Коментар

700 см3 е. Просто го купих без табло. Така са го докарали от Щатите. Но върви страхотно !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X