Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имам питане за гресирането

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Имам питане за гресирането

Така , да съм сигурен , че правя нещата като хората. Моля погледнете снимката , която прикачих . Според мануала това е гресорката.
    Какъв е варианта да се гресира:-развиват се болтовете и през дупчицата се набива грес с пистолет ? - не се развиват болтовете и се набива грес с пистолет ? - Не се използва пистолет за гресирането? - Използва се пистолет , преди това се набива някакъв накрайник на самата дупчица?
    Прикачени файлове

До: Имам питане за гресирането

От това което аз виждам просто ти липсват гресьорките. Тоест имаш дупките за поставяне на грасьорки но ти липсват самите гресьорки които представляват метални пъпчици със нещо като клапанче (абе не го обясних хубаво ама горе долу)
    Незнам как си карал досега така като през дупките ти влиза мръсотия.
    Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
    Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Ако може само да вмъкна едно предложение. Ако няма как да сложиш гресьорки,намери пвц тръба с Ф колкото тръбата,отрежи я по дължина и я щракни за да предпазва след като ги гресираш.
      [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
      [/URL]

Коментар

То май аз не поясних хич добре-имам си гресьорки, просто съм ги развил за да си почиста.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
          То май аз не поясних хич добре-имам си гресьорки, просто съм ги развил за да си почиста.
          Завиваш ги обратно и гресираш,много се втелясваш с чистенето на грес-ката

Коментар

Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнение
            Завиваш ги обратно и гресираш,много се втелясваш с чистенето на грес-ката
            Пиши ми довечера на скайп да лафиме.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
              Значи завиваш си гресьорките обратно и си копуваш едно нещо наречено " такаламит" на които накраиника съвпада с размера на твоите гресьорки . Ако е с друг накриник му го сменяш с такъв размер какъвто ти трябва. От там нататък натискаш такаламита към гресьрката и гресираш. Хубаво е такаламита да ти е с гъвкаво рамо защото аз имам един които не е гъвкав и всеки път виждах зор преди като гресирах.
              Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
              Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Не зная защо, но след, като гресирах машината, кормилото се втърди и оттогава, като карам правя и фитнес на раменния пояс - особено на бицепсите.
                "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

не знам за гресирането и къде си подъдржаш полариса но приятелски ще споделя с теб за едно дърво което ядох с този модел при проблем с тежко кормило - оказа се че предните амортесьори имат конструкция като на кола и в горният край където по принцип на колите има пластинчат иглен лагер там имаше пласмасова шаиба набита цялата с кал и болкирала почистих и смазах с морска грес която се отмива по трудно от вода един вид водоустойчива и кормилото стана като перце така че според мен на полариса 800 това място е задължително да се проверява или постави лагер
                  Успех!
                  Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X