Трудно ми завива и с много голям напън от моя страна. някакви идеи?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мисля, че имам проблем с кормилна система на Бомбардера
Свий
X
-
До: Мисля, че имам проблем с кормилна система на Бомбардера
Прегледай цялостно за разбити или криви неща. Удрял ли си преди да стане така нещо по-сериозно предницата, на някой голям камък, или нещо подобно. Ама пък и сходимостта ти ще избяга, ако нещо си изкривил нещо. На рамката където е кормилният прът има ли гресьорки за смазване? Ако има гресирай ако не гледай да смажеш лагерите по някакъв начин, да не е да са ти запекли лагерите да е влязла нещо вода.
-
Ами да гресьорките помагат за поддръжката, инъче ходи разглобявай смазвай. Няма лошо да се сложат, и аз сега смятам да прегледам хондата и където няма да сложа, особено на задното окачване, че там на кокалите иглените лагерчета не са от най-евтините
Коментар
-
Нов проблем-счупих отзад диференциала.Карах и почна да ми стърже и свирука,като имах чувството, че леко занася.За един км паднаха бая стружки от него,та викнах бус и се прибрахме.Някой да помогне с някаква идея?
Коментар
-
Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение...Някой да помогне с някаква идея?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнениеСмени си ATV-то
Коментар
-
Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнениеАми започвам да се замислям,да ти кажа. Явно не ми върви с това и макар , че исках карането ми да ми стане на такова ниво, че да ми умалее и тогава , май ще си взимам кавасаки.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар