Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Yamaha Raptor 660

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Yamaha Raptor 660

Здравейте колеги,
    значи аз съм от София и от скоро сум собственик на Yamaha Raptor 660. Събота на 21.06 бяхме на яко офроуд и се окаляхме целите. Отидохме на една автомивка с пароструйка и ги измихми целите. Оставихме ги да се отцеди водата, и след 20-30 минути решихме да си тръгваме. Пробвах да запаля няколко пъти и не запали, като след 4-ят път залепна стартера и взе да върти без да спира, дори на изваден ключ. Докато отворя седалката, докато махна бушоните (единия е на много кофти място и ми падна акумулатора от въртене). Пробахме с дърпане да го запалим, ама пак не запали. Заредих си акумулатора и на другия ден като допрях клемите пак взе да върти стратера и веднага го изключих. Хем не иска да пали, хем стартера щом допреш клемите до + и - веднага почва да върти. Проблема поне видно не е в копчето за палене, отворих дръжката.
    Дайте някакъв съвет или кажете къде в София да отида да ми го ремонтират АТВ-то.

До: Проблем с Yamaha Raptor 660

С едно приятелче проследихме нещата и се оказа, че проблема е в стартерното реле. Ако някой знае откъде мога да си закупя такова ще съм много благодарен
    Последно редактирано от tsetsik; 23-06-08, 22:27.

Коментар

До: Проблем с Yamaha Raptor 660

Лично аз смятам , че релето е намокрено и не отлепя, но непаленето може да е от хиляда други неща.Свали си релето , махни му капачката и виж вътре кво става.В това реле няма нищо сложно и вероятно става и някое от автомобил.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X