Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за SUZUKI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за SUZUKI

Здравейте!Искам да попитам мога ли да намеря спортен филтър за SUZUKI KINGQUAD 700 или някои, които се пере?Благодаря предварително!

До: Въпрос за SUZUKI

Първоначално публикуван от Snowbordista Преглед на мнение
    Здравейте!Искам да попитам мога ли да намеря спортен филтър за SUZUKI KINGQUAD 700 или някои, които се пере?Благодаря предварително!
    К&N или twin air. И двата са много добри, но аз съм си фен на K&N - професионално изглежда!!!
    АНТИМ, Goblin

Коментар

аз съм за Туин Еър по лесно се пере, по евтин е и пак пропуска същия приток на въздух и се намира за почти всички модели даже за някои има по няколко чешита
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

големият спор дунапренов или хартиен филтър
        наистина К&N е с много о добра изработка пасва по лесно/опитай да го сложиш на Raptor 660 без да му боднеш една рапитка в горния край НЕ става! така че си е до модела/ ,но въпреки това не ми харесва трябва задължително да ползваш префилер/това е едно мрежесто чорапче много финно/за де не мине вода което чорапче от друга старана се запушва доста лесно и вероятноста да стане тапа и да промени работата на двигателя особено през лятото/много прахоляк/ е доста голяма според мен аз лично харесвам дунапренов филтър повече а кой е казал че и там няма възможност да е професионална направено и да пасва перфектно само че е по скъпо от К&N-a
        ю

аз лично съм за това да е дунапренов филтър с максимална площ и това е TWIN AIR
        те ти сега две коренно различни мнения очакваме трето мнение което да наклони везните
        Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнение
          големият спор дунапренов или хартиен филтър
          наистина К&N е с много о добра изработка пасва по лесно/опитай да го сложиш на Raptor 660 без да му боднеш една рапитка в горния край НЕ става! така че си е до модела/ ,но въпреки това не ми харесва трябва задължително да ползваш префилер/това е едно мрежесто чорапче много финно/за де не мине вода което чорапче от друга старана се запушва доста лесно и вероятноста да стане тапа и да промени работата на двигателя особено през лятото/много прахоляк/ е доста голяма според мен аз лично харесвам дунапренов филтър повече а кой е казал че и там няма възможност да е професионална направено и да пасва перфектно само че е по скъпо от К&N-a
          ю

аз лично съм за това да е дунапренов филтър с максимална площ и това е TWIN AIR
          те ти сега две коренно различни мнения очакваме трето мнение което да наклони везните
          Що кво по различно от твоето мнение и аз съм си за Туин еъра, Десо нещо се дърпа ама и той все е наобратно на останалите
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Това ли имате в предвид?
            http://www.rockymountainatv.com/prod...#vehicleSelect
            иии ако този става, за колко време ще дойде и на каква цена?Мерси предварително!

Коментар

Хора за да не отварям нова тема ще пиша тук.....Значи преди имах проблем с акумулатора....купих си нов юли месец всичко перфектно до преди 1 седмица когато отново акумулатора беше изтущен....На какво се дължи това?Двете му страни се бяха вдлъбнали(ширината)Днес огледах повечето кабели и видях една(където се захващат два кабела)беше омъслена да не е от това?Почистих го ,акумулатора е зареден и му се изправиха(ширината)Някаква идея?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X