Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ръчна или с палеца газ за атв?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ръчна или с палеца газ за атв?

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    Схващането на палеца е проблем специфичен за 700ката, просто има тежки пружини на карбуратора май.
    Решение има, но за момента е фирмена тайна
    Не е само при КФХ, а изобщо жена ми има сузуки уинсон 500, а сина ми Раптор 350 а на мен ми се схваща пръста което и да карам от двете по-дълго, и наистина да края на следващата седмица ме боли, а след каране не мога даже да си завъртя ключа за палене на джипа с дясната ръка.

Махнах 1 пружинка в ръчката на сузукито, но ефекта е нулев.
    Чакам да се разгадае фирмената тайна.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

s S1 виж какво е написал по отгоре coclino,това няма ли да ти помогне?
      [SIZE=5][I][FONT=Palatino Linotype][B]Botevgrad Racing Team-[SIZE=1]some call it a hobby... we call it a way of life....[/SIZE][/B][/FONT][/I][/SIZE]

Коментар

аз имах този проблем само на "златното руно" от тогава вече не ме боли палеца ,ако почна да усещам умора лова ръчката възможно от най-вътрешната страна и почвам да раздавам гас със свит палец а и така някакси по-здраво стискам кормилото

Коментар

незнам при мен проблема е първите 20-30 минути явно ръкавиците още не са се отпуснали след прането.......... сетих се ква е фирмената тайна надявам се че ще ми пратите по 2лв. на човек където ще ви светна ОМЕКОТИТЕЛ си требва за прането
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
            незнам при мен проблема е първите 20-30 минути явно ръкавиците още не са се отпуснали след прането.......... сетих се ква е фирмената тайна надявам се че ще ми пратите по 2лв. на човек където ще ви светна ОМЕКОТИТЕЛ си требва за прането
            да да омекотител 100%.Аз смятам,че и ако отпускаме палеца от време на време кога е възможно,ще помогне,за да може да има движение на кръвта и така да се отпускат мускулите
            [SIZE=5][I][FONT=Palatino Linotype][B]Botevgrad Racing Team-[SIZE=1]some call it a hobby... we call it a way of life....[/SIZE][/B][/FONT][/I][/SIZE]

Коментар

Няма особени проблеми при смана с мотоциклетна гас.Брат ми изкара едно цяло Ком-Емине по този начин.В началото е терсене после се свиква.Най гадни при тази смяна са шахматните последователни гърбици. Също така и дясна маневра при яка чупка на кормилото към тялото.Със скапания палец за подаване на смес е най шибано в студено време при състезателен режим на жулене на машината.Фирмената тайна е хлабав палец на гастта и смяната на полужението му при схващане на същия на ръката.Продават се и по големи такива с дебел грип на тях.Номера с джетовото преместване е пробван и води до гадни ситуации като пълна невъзможност при игра на дозиране и спиране при бързи решения от страна на водача. Има момент на чудене и забавени реакции.Както и пълна невъзможност на двойни игрички с гас-спирачка.Стискаите гума за тренировка на дланите пяни и махмурлии в студ и пек...помага. Другите зли рязки движения на средния палец също тренират захвата
              Разликата е при усещането с изтръпването.
              Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 04-06-08, 06:16.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                Схващането на палеца е проблем специфичен за 700ката, просто има тежки пружини на карбуратора май.
                Решение има, но за момента е фирмена тайна
                на мен първото ми атв беше YAMAHA BANSHEE и палеца си ми беше схванат постоянно вече нямам този проблем дори да не съм карал дълго време, просто не давам газ със върха на палеца а с основата му.
                да му мислят хората с малки ръце
                Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнение
                  на мен първото ми атв беше YAMAHA BANSHEE и палеца си ми беше схванат постоянно вече нямам този проблем дори да не съм карал дълго време, просто не давам газ със върха на палеца а с основата му.
                  да де ,и аз това исках да обесня но ти си го направил по по-разбираем начин

Коментар

Първоначално публикуван от kol1o0 Преглед на мнение
                    да де ,и аз това исках да обесня но ти си го направил по по-разбираем начин
                    Е така е,кой не ходи в първи и втори клас

Коментар

Фирмената тайна да не е инжекцион. Май на атвтата с инжекция им е далеч по лека газта. Аз така или иначе никога не съм имал тоя проблем. Според мен газ като на мотор не е удачна за атв и особено за начинаещи. Иначе не е зле малко да потренирате някое друго упражнение за предмишница и после по малко ще се уморявате и ще държите мотора по здраво.
                      It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

в щангите е истината момчета,хващаите лостовете и само така ще стане хихиххи

Коментар

Първоначално публикуван от brofa Преглед на мнение
                          в щангите е истината момчета,хващаите лостовете и само така ще стане хихиххи
                          И не забравяйте,че без химия,няма физика .
                          Или казано по друг начин - малко са Ви кебапите между преходите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X