Обява

Свий
Няма добавени обяви.

що за бомбардиер е това

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• що за бомбардиер е това

моля ви за мнение относно един бомбардиер който е обявен в mobile.bg моделът е explorer expedition r max 900i 2007г. тази машина не прилича на познатите ми модели бомбардиер,моля ако има някой по-запознат да даде повече инфо.предварително благодаря

До: що за бомбардиер е това

На мен това АТВ ми прилича на познатата китаиска марка Фалкон и са му лепнали лепенки Бомбардир и готово. От друга страна незнам Фалкон да имат 900 куб. двигател ама то и Бомбардир нямат така че има нещо гнило.
    Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
    Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Нагла работа
      Между другото не си е написал и домашното тоя. Ако беше 2007 щеше да е Can Am а не Bombardier (което пък не се ползва от години, заменено с BRP).
      Тоя заслужава официалния вносител да го даде под съд.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от kerkelov Преглед на мнение
        На мен това АТВ ми прилича на познатата китаиска марка Фалкон и са му лепнали лепенки Бомбардир и готово. От друга страна незнам Фалкон да имат 900 куб. двигател ама то и Бомбардир нямат така че има нещо гнило.
        Благгодаря за коментара.Аз също го припознах като Фалкон,защото и лоста му е от ляво,а не е както при Бомбардиер от дясно.Другото което ме кара да се съмнявам са конските сили 48 при 900сс, дали е възможно.

Коментар

На пазара няма 900сс атв на настоящия етап. BRP (Canam) са 800сс, Arctic Cat са 950сс. И двата са над 60к.с.

Името Bombardier от 2005-2006 не се ползва за развлекателни машини - за тях се ползва марката BRP (Bombardier Recreational Products), чието пък подразделение са CanAm (АТВ + Спайдър), SeaDoo, SkiDoo, Evindrude и каквото се сетиш още. Единственото нещо с марка Bombardier което може да се купи на пазара в момента са самолети, влакове, или цяла транспортна система (метра или влакове + релси + управление + гари ).

Малко височко се е целил продавача да ти кажа.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X