На АТВ Зонгшен 250сс. Искрата е много слабичка. Не може да пали с нея. Дали не е от Ц.Д.И.-то(комутатора)?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
От какво може да е слаб тока?
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: От какво може да е слаб тока?
Първоначално публикуван от naughty_boy Преглед на мнениеДа. И с друга е същата работа. Много е слабичка искрата.
П.П. Друго от какво може да е?. Аз не съм имал подобни проблеми, само оригиналната свещ отказа и след като я смених не съм имал проблем с искрата.
Коментар
-
Първоначално публикуван от naughty_boy Преглед на мнениеНапрежението на входа на повишаващата бубина ми е 2волта а трябва да е 12. При развъртане със стартера се накъсва може би, но пада под 2 волта та не се вдига към 12 и от там и искрата я няма почти
В МЕИ-то на лекция по електротехника съм (преди 10г).
Внезапно лампите загасват. От тъмната аудитория се чува глас: "А,няма ток!", Сърдитият отговор на професора от катедрата беше:
"Как ще има ток, като няма напрежение?"
Май и при теб е такава работата.Nissan Patrol Y61
Коментар
-
Първоначално публикуван от naughty_boy Преглед на мнениеНа АТВ Зонгшен 250сс. Искрата е много слабичка. Не може да пали с нея. Дали не е от Ц.Д.И.-то(комутатора)?Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
http://sixdayscrazyjob.com
http://crazy-job.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от naughty_boy Преглед на мнениеНапрежението на входа на повишаващата бубина ми е 2волта а трябва да е 12. При развъртане със стартера се накъсва може би, но пада под 2 волта та не се вдига към 12 и от там и искрата я няма почти
Коментар
-
Първоначално публикуван от dand79 Преглед на мнениепусни директен кабел от акумулатора до бобината и пробваи
Коментар
-
Първоначално публикуван от rook Преглед на мнениеИ какво ще стане като пусне директен кабел? Кой ще прави вискокото напрежение? За да се създаде високо напрежение трябва да се свие магнитното поле което е създадено от първичната намотка.? а на колегата не му идва ток до нея като няма ток няма и напрежение
Коментар
-
[quote=naskoradew;380056]Ами провери си като цяло системата за слаби връзки. Бубината също. ===/quote]
..........................................
БУбината навежда на мисъл за буби.
Пробвай бОбината. Може да се усили токЪТ
Коментар
-
Малко новини. Някав човек от Търговище прати ново ЦДИ за 20 лева с всичко. Като го включих тва ЦДИ и като се нагря....изпука здраво. Нищо не става вече от него. Мисля си, че тоя е пратил ЦДИ за АТВ от 50 до 125сс(от онези малките). Това АТВ Зонгшен е с голямо ЦДИ. Някой друг дето има китаец може да сподели какво му е ЦДИ-то(малко или голямо). Още не сме го оправили, пък много много ми се кара.
П.П. Модераторе мисля че няма нужда от такива поправки, след като сме се разбрали за кво става въпрос и то перфектно. Аз лично мисля, че Наско много добре знае как се пише бобина, ама в бързината....'05 Suzuki RM 250
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар