Здравейте,
нов съм то се знае
ще карам направо. Мога да търся из нета за двигатели и тнт но искам да попитам патилата който имат известен стаж и знания за избор на двигател.
На 20 год. съм от Бургас, решил съм по нататъка като отделя някой лев да започна АТВ от нулата. Аз ще си направя сам рамата и тнт. Бая тона желязо са минали през ръцете ми ,уча се бързо. със заварките щом съм изграждал някой билбордове и още стоят без да са мръднали
значи и с това ще се справя. Сигорен съм че за там няма да имам ремонт в бъдеще ако я правя лично аз. Всичко друго части и тнт. Ще е кажи речи ново или втора ръка запазено ( найстина запазено ) интересува ме просто за двигател да ме насочите. 4 х 4 ще искам да е и с ръчни скорости. Проекта за самата рама , центри на тежестта , разстояние м/у оси и тнт ще си е по лично мой чертеж и моя преценка. Прая го на мен да ми е гот да го карам. Кажете ми двигател с който мога да катеря стръмнини при положение че само аз съм 90 кг. плюс теглото на атв-то. Голям ентосиаст съм още от малък да изградя нещо от нулата и да мога да го карам и смятам , че атв-то е най-добрия избор за това.
Благодаря.
нов съм то се знае

На 20 год. съм от Бургас, решил съм по нататъка като отделя някой лев да започна АТВ от нулата. Аз ще си направя сам рамата и тнт. Бая тона желязо са минали през ръцете ми ,уча се бързо. със заварките щом съм изграждал някой билбордове и още стоят без да са мръднали

Благодаря.
Коментар