Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Renegade 800

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Renegade 800

Първоначално публикуван от vnsh Преглед на мнение
    Същото проучване го бях направин с моята скоростна кутия - от любопитство
    Някой слагал ли е лебетка на звяра
    Аз сложих на първия Ренегад, 1.5 либри, но съм я използвал само за да го върна на колела като го обърна... Според мен е безсмислено, машината е много мощна и проходима
    Важен момент е въздушния филтър, по стара технология е книжен (според Краси Колев) Завчера изрязахме хартията и оставихме мрежичката с дунапрена, а самия дунапрен го намазахме със специално масло за филтри-да не пропуска вода
    Резултатът беше поразителен, АТВ-то летеше, а звука се промени и сега "мърка" Ето и резултата от подценяването на АТВ-то и махането на филтъра http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...d.php?p=376513
    С Колев намерихме "верните" филтри според него и сега ще поръчвам от тях - http://www.knfilters.com/search/appsearch.aspx
    Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 08-05-08, 13:27.

Коментар

Мерси за съвета!
      Възтановявай те се Ти и АТВ бързо
      "Докато умните се намъдруват,лудите се налудуват"
      "LZ1WAN"

Коментар

КАВАЗАКИТО ми за 1-вите ми 100 километра ми изгори 38 литра
        колега да нямаш дупка в резервоара
        Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

А каква роля изпълнява "Precharger"-а, който предлагат K&N?
          Предпазва от прах ли, от влага ли?
          Имам предвид това: http://www.knfilters.com/search/prod...Prod=PL-1003PK .

"Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Precharger-а е допълнителен продукт,нахлузва се на филтъра при употреба в прашни условия.

Коментар

не ми работи индикатора за мигачите(този които е на таблото под дисплея)-някакви идеи
              "LZ1WAN"

Коментар

провери бушоните.
                '05 Suzuki RM 250

Коментар

Мерси, но мигачите си работат перфектно-не ми свети индикатора на дисплея
                  Гадното е че не мога да разбера кога съм ги пуснал и кога не
                  П.П Някой нямали ел.схема на този "добитък"
                  "LZ1WAN"

Коментар

Кой предлага части за КАН-АМ(основно за Renegade)
                    "LZ1WAN"

Коментар

проблемът ти най вероятно е в един куплунг отпред под предната кора размести го (включи/изключи) и мисля че проблемът ще се реши, аз така направих... а относно частите виж при зундерт екстриим
                      0887 246718

Коментар

Здрасти на всички!След всичките тия дреболиии,които изброихте/бензин,ток,криви терени/мисля, че е време за фойерверки.Народе няма такъв брутален вседеход.За моя радост премерих/карах 800х.Точните думи са:"досадно,та чак отегчително проходим".За силата:от 100км/ч при пълно подаване на газ,започва плъзгане,кърти,хвърля/път/,полудява/без значение терена и скороста/.Всичко това с конфорта на S-класа.Мога само да пожелая на имащите,дълги,весели и безавариини километри.

п.п:много скоро и аз с вас.
                        Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко...

Коментар

Имам Ренегад 800 Х Мисла че на 100км.гори 10=12л.с яко ръчкане.А лампата за Бензина светва на 8=10л.Защото като светне доливам 10=11л. Някой знаели на колко литра светва.И още един въпрос имали полза от фланци и защо. От къде мога да ги купя и каква цена.Благодаря преварително
                          [LEFT][I][B]Цветан Карабекиров RENEGADE 1000RX[/B][/I] [SIGPIC][/SIGPIC][/LEFT]
                          [LEFT][/LEFT]

Коментар

Кога се сменят маслата на ск. кутия и дифиринциалите и с какви, марка вискозитет?
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Извинявам се, че повдигам стара тема, но много спешно ме интересува буксите за крушките на фаровете при Ренегада какъв тип са ?

H4/H7 или други ?
                              Интересува ме поради идеята ми да сложа ксенон

Коментар

Не са нито H4 нито H 7. Доста по-специални са. Хубавото е, че не горят често - за 10 000 км имам 1 изгоряла.
                                Като свалиш старата крушка ще видиш каква е номерацията.

Ако искаш Ксенон - Единственото място в България където ги има - Vromos.com - Днес ми пращат един комплект да ги пробвам.

Така че пробвай...)
                                Стреми се към звездите. Ако не ги достигнеш, поне ще се научиш да летиш....
                                Петър Ценков - Спортен клуб Рали Рейд.БГ
                                www.dakarbg.bg
                                www.rallyraid.bg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X