Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се мие????

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как се мие????

Абе колеги ,много оцапах КФВ-а и ся трябва да го мия отдоло ,двигателя ...Абе сичко е кално .И така въпроса ми е какво трябва да запушвам като мия , щото четах в книжката ,че трябвало да се запушва дупката на въздушния филтър ,резервоара и да се покрива кормилото....
    А въпроса ми по точно е тоз въздушен филтър къде е по точно и трябва ли да се запушва???KAWASAKI KVF650

До: Как се мие????

Що за глупост е това ... че като вали какво се случва същата работа.. според мен това са глупости ..

Коментар

Ем като се мие отдоло ,калниците отива и към него....

Коментар

Миеш всичко....аз не запушвам нищо...само им казвам да вниват с тампоните и ауспуха....ако имаш запалка после я отвори да изсухне щото може да стане фал

Коментар

Не е точно така.Аз като измиха моето с пароструиката не му закривах нищо,но после като реших да запаля стана интересно:мигачите почнаха да се вкл. сами фаровете и те и т.н.т. Така че,не е излишно да метнеш нещо на кормилото.
          ROCK ON

Коментар

Първоначално публикуван от speed_maniak Преглед на мнение
            Не е точно така.Аз като измиха моето с пароструиката не му закривах нищо,но после като реших да запаля стана интересно:мигачите почнаха да се вкл. сами фаровете и те и т.н.т. Така че,не е излишно да метнеш нещо на кормилото.
            Ако имаш мигачи значи нещо не е фабрично и виждаш ефекта.

Коментар

Е все пак е китайче.
              ROCK ON

Коментар

Първоначално публикуван от speed_maniak Преглед на мнение
                Е все пак е китайче.
                А в Китай не вали ли? И локво нямат ли? Или ти си си взел пустинно АТВ
                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
                  Ако имаш мигачи значи нещо не е фабрично и виждаш ефекта.
                  Защо,има марки и модели с фабрични мигачи?

Коментар

Абе щом се цапа трябва да се мие.Китайче или марково има ли значение,щом е цялото в кал?В крайна сметка КЕФ ЦЕНА НЯМА,така че ,гледаш да го защитиш максимално от намокряне и миеш.

Коментар

Аз TRX-a не го покривам с нищо.Мия наред.Нищо му няма.Хубаво е обаче да не влиза вода във ауспоха и ако влезе по навътре става гаф.То още в началото има пластина с дупка в горния край направена заради това-да не влиза вода там , но все пак трябва да се внимава
                      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                      08седем9010З60
                      MAKE RALLY NOT WAR
                      Confidence in Motion

Коментар

Никога не се мие с препарати -САМО ВОДА
                        не пръскаш директно върху лагерите и семерингите и в ауспуха

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
                          Никога не се мие с препарати -САМО ВОДА
                          не пръскаш директно върху лагерите и семерингите и в ауспуха

Има си специални препарати Краси.

Коментар

Аз като се къпя си запушвам носа и ушите, а от зад и тапа си слагам да не дръпне вода . Аз внимавам само с ауспуха, а колкото до препарата- за БЕЗКОНТАКТНО но да не е агресивен къв алуминии. Иначе по автомивките избягвам че един господ ги знае с какви химии мият .
                            ЕМО КОМАРОВСКИ 353 YAMAHA RAPTOR 700 SE
                            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X