Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за КВФ 650

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за КВФ 650

Здр. въпроса ми е колко е резервоара на КВФ 650 щот кат го зареждах показваше , че няма ,а сабра 15 литра.В официалния сайт пише че сабирало 22,5...
    А и междо другото забелязвам че с 1 резервоар немога да мина 50 км

До: Въпрос за КВФ 650

пробвай да зареждаш бавно ,гърлото на резервоара слиза до дъното с цел ако се обърнеш на "таван"да не ти изтече горивото ,за нещастие питолета на колонката зарежда доста по бързо ......търпение му е майката колкото до разхода незнам аз карам 750 и минавам около 140км с 19 л А98
    Око за око и светът ще ослепее

Коментар

А ти от нс ли си ? Аз май съм те мяркал мин лято по улиците
      Бях скивал 1 и се зарибих от него ... Иначе нз те наще го зареждат на бензиностанцията ама аз го карам на път около 200 метра и само гас спирачка мисля си че затова гори толкова мн....А иначе да те питам през колко километра тряя се обслужва в сервиз?

Коментар

Офф че съм индианец аз съм гледал друго не километрите начи съм минал 100 км и имам 3 чертички

Коментар

Първоначално публикуван от man1a Преглед на мнение
          А ти от нс ли си ? Аз май съм те мяркал мин лято по улиците
          Бях скивал 1 и се зарибих от него ... Иначе нз те наще го зареждат на бензиностанцията ама аз го карам на път около 200 метра и само гас спирачка мисля си че затова гори толкова мн....А иначе да те питам през колко километра тряя се обслужва в сервиз?
          колега като за начало ще те помоля да пишиш нормално за да те разбират/ме правилно колкото до сервиза зависи къде как и колко го караш ,а от другото нищо не разбрах
          Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X