Обява

Свий
Няма добавени обяви.

помощ Бъги - атв ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• помощ Бъги - атв ???

Здравейте на всички атв манияци Имам проблем ще ви бьда много благодарен ако някой компетентен ме упьти че сьм много зле Значи имам едно бьги марка Dazon -150 обаче му скьсах ремька който е врьзката между коляновия вал и сьединителя не сьм убеден за размера щото от него нищо не е останало явно доста време е бил накьсан но като рових доста из нета стигнах до извода че е размери 743 20 30 ,някой може ли да ми даде информация за какво да се хвана или ако някой продава такьв ремьк да се разберем за да тествам на машината всяка помощ ще ми е от полза

--->

До: помощ Бъги - атв ???

Колега, не мога да ти помогна но опитаи там от където си го купил. Обикновенно търговците го внасят със резервни части а ремъка е консуматив и би трябвало да го имат или поне сервизна книжка.
    Ако може кажи мнениет си за това бъги защото се каня да си купувам . Как се държи в гората и заслужава ли си.
    п.п. Задаи въпроса в АТВ Форума там има хора които се занимават с бъгита и ще са ти от по голяма полза.

Коментар

мои приятели имат същото,мога да вида какъв е ремъка.gsm0886610485.според мен бъгито е добро.Явор от вромосреисинг продава такива,ако искаш свържи се с него направо

Коментар

Първоначално публикуван от dakata71 Преглед на мнение
        мои приятели имат същото,мога да вида какъв е ремъка.gsm0886610485.според мен бъгито е добро.Явор от вромосреисинг продава такива,ако искаш свържи се с него направо
        blagodarq priqteliu ,Vromos nali burgaska firma az sam ot tam 6te se svarja ,mersi mnogo za infoto

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X