Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Резервоар - Kawasaki KFX 700

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Резервоар - Kawasaki KFX 700

Първоначално публикуван от kol1o0 Преглед на мнение
    май беше възникнал спор ,че резервоара не трябва да е от метал
    Да и аз останах с такова впечатление като четях една друга тема.Но не си спомням точно,мисля че проблема беше,че се създавало нещо(вълни) и имало опасност да се запали или нещо такова.Ама отговора беше май,че е проучено и няма такава опастност
    [SIZE=5][I][FONT=Palatino Linotype][B]Botevgrad Racing Team-[SIZE=1]some call it a hobby... we call it a way of life....[/SIZE][/B][/FONT][/I][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Нинов Преглед на мнение
      Да и аз останах с такова впечатление като четях една друга тема.Но не си спомням точно,мисля че проблема беше,че се създавало нещо(вълни) и имало опасност да се запали или нещо такова.Ама отговора беше май,че е проучено и няма такава опастност
      За целта е по добре да има прегради,и ще се намали плискането драстично.

Коментар

да както е на камионите има прегради с дупки и така се намалява плискането
        Honda CRE 250
        Nissan Patrol GR

Botevgrad Racing Team

Коментар

Прекалено малък е резервоара и прекалено ниско в рамката за да има проблеми от плискане. Нещо спора беше за искри и статично електричество ако не ме лъже паметта.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
            Прекалено малък е резервоара и прекалено ниско в рамката за да има проблеми от плискане. Нещо спора беше за искри и статично електричество ако не ме лъже паметта.
            Точно така,нямаше нищо общо с плискане,а ми за статично електричество.Но мисля,че накрая се изясниха и се оказа,че няма никаква опастност
            [SIZE=5][I][FONT=Palatino Linotype][B]Botevgrad Racing Team-[SIZE=1]some call it a hobby... we call it a way of life....[/SIZE][/B][/FONT][/I][/SIZE]

Коментар

Алуминия се маже с някакъв препарат за това "статично ел." но просветените казват че и без този препарат може да мине защото обема е много малък.
              Не е много по тежък от оригиналния, не повече от 3-4кг. но пък побира с 10л. повече гориво. Ставаш реално с 10-12кг. по тежък отзад!!! Което си мисля че не е проблем защото много често си връзваме туби с бензин при голями преходи отзад и става същото. Обаче тук един път няма да преливаш от туби в резервуара, и втори да се чудиш къде да ги завържеш въпросните туби, да не говорим за баипасове които са много опасни!

Коментар

ще имаме ли производство на това удобство писна ми да мъкна тубите

Коментар

Първоначално публикуван от kol1o0 Преглед на мнение
                  ще имаме ли производство на това удобство писна ми да мъкна тубите
                  За сега не, оказва се че не е много лесно да направиш някакъв хубав продукт и на всичкото отгоре да го пуснеш сериино. И да не се различават един от друг!!!!

Коментар

Значи,единственото решение остава или да се мъкан тубите или да се закачат отзад за ролбара(който има такъв,специален за туба), или резервоар IMS

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Нинов Преглед на мнение
                      Значи,единственото решение остава или да се мъкан тубите или да се закачат отзад за ролбара(който има такъв,специален за туба), или резервоар IMS
                      Аз съм и с двата варианта!

Коментар

аз пък съм си сложил теглич на КFX-a и ще си тегле ремарке с хладилник, генератор, резачка за дърва и 5 20-литрови туби с бензин

съжелявам ама не се сдържах но теглич имам наистина
                        Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Аз съм си направил стойка за туба отпред в дясно и съм много доволен щота тва животно харчи като лудо
                          Прикачени файлове
                          Велосипед, кракомобил.

Коментар

Първоначално публикуван от klimatron Преглед на мнение
                            Аз съм си направил стойка за туба отпред в дясно и съм много доволен щота тва животно харчи като лудо
                            Там не грее ли много??? Да не стане беля...

Коментар

E не грее чак толкова много

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X