Обява

Свий
Няма добавени обяви.

диференциално масло

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• диференциално масло

Искам да попитам след като маслото в диференциала на кфх-а ми се е пресякло по разбираеми причини ... с какво трябва да се замени и по какъв начин става източването на старото.

До: диференциално масло

Maслото е специфично, има го в Еди Мото център. Продава се на литър - наливно 15лв./л. Сменя се много лесно, отвиваш на т.н. деференциял пробката отдолу (болта се вижда хубаво) отвиваш и голямия болт отгоре, изтачаш завиваш пробката и наливаш маслото докато не се напълни до горе (това е преди да потече от там където наливаш). Мотора трябва да ти е на равно място!

Коментар

преди това го промий хубаво днес я ползвах тая добавка ама и забравих името утре ще ти кажа как се казва
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

става и с нафта да го промийш

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
          преди това го промий хубаво днес я ползвах тая добавка ама и забравих името утре ще ти кажа как се казва
          тази промивка става след като източа старото масло ... наливам добавката и после новото или ?

Коментар

Добавката е за двигателя чисти нагари и други лайна сори малко те подведох, с бензин пробвай летлив е и разтваря маслото 2-3 бани и си готов
            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X