Здравейте пичове,миналата седмица си купих Kawasaki Brute Force 750 2008 .Сега си е с оригиналните джанти,които са 12".Въпроса ми е къде мога да си намера по големи и по широки джанти,например 14" и гуми за тях и колко горе долу излиза един такъв комплект?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лети джанти..?
Свий
X
-
До: Лети джанти..?
по принцип цената на гуми и джанти 14-ки е доста солена само гумите ако са хубави излизат над 1000лв джантите и те толкова,че малко и отгореНиколай Гогов 0898676912
НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!
Коментар
-
Първоначално публикуван от foli Преглед на мнениеАми от Плодвив съм,но не е проблем и за някой магазин в софия.В пловдив знам само Еди,в софия също.Така че някой друг магазин?
П.П. И да се обаждаш и пишеш да караме заедноCan Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker
Коментар
-
Ами и аз да кажа че този магазин че е много добре зареден и цените са нормални от там другата седмица ще си взимам гуми,яке и едни ботуши които много ми харесаха.
И се обаждайте да караме заедно 0889517886-Наско
Бъди винаги това което си!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от foli Преглед на мнениепредложете някаква кросова каска до 300лв?
http://www.motoshop1.com/product_inf...0a67474542d51bCan Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
Коментар
-
Първоначално публикуван от foli Преглед на мнениеами панталона и блузата са на кавазаки-зелено,сиво,бяло и черно...но незнам дали каската трябва да бъде в тези цветове....?Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар