Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за закупуване на АТВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за закупуване на АТВ

Та знчи хора,
    един добър приятел има негов познат, който продава добро АТВ, китайско, 250 кубика с Хондов мотор и тунинг на двигателя, спортни ауспуси, спортен въздушен филтер, АТВ-то е с водно охлаждане, дискови спирачки и тн, но за съжаление няма регистрация в КАТ. Много хора ми разправят, че така даже неможе и договор да се напише или пълномощно с което да имам някакъв документ за собственост. Споделете мнение, които карат нерегистрирани АТВ-та с какви документи раполагат и спирали ли са ви от КАТ и правили ли са ви проблеми? Ще се радвам, ако някой сподели мнение

До: Съвет за закупуване на АТВ

Всички нерегистрирани машини са проблем за КАТ, ако се движиш по улиците де. Иначе ако го траспортираш на платформа искат само договор за покупко-продажба или фактура. На този които е ATV-то може спокоино да ти напише едно от двете освен ако не е крадено! За да го регистрираш в КАТ ти трябват още куп други документи които ме съмнява да ги има продавача.

Коментар

АТВ-то не е крадено със сигурност, но човека ми каза, че имал само митническа декларация. Като си лафихме с него той ми спомена, че щял да ми даде декларацията, ама само това ми се струва малко, защото напрактика аз няма да имам документ за собственост, а без регистрация незнам дали може да се напише договор за покупко-продажба, иначе човека има фирма ама тя не се занимава с това и май и фактура за това няма да може да ми издаде. Та затова ви питам, защото незнам как да постъпя

Коментар

На база тази декларация (ако са платени всички налози) може да ти пусне спокоио договор за П.П.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X