модела е излязъл 2006 и няма промяна досега доста е здрав и няма никакви дефекти и заводски реколи купуват само накладки и ремък за тях което е консуматив
Николай Гогов 0898676912
НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!
Аз имах преди Yamaha Wolverine 450 старият модел.АТВ-то е чудестно,доста здраво и поради функцията си 4ь4 е доста проходимо!Смятам че за жена е точният изборА някой знае ли каква му е цената на този 2008 модел?
[SIZE=5][I][FONT=Palatino Linotype][B]Botevgrad Racing Team-[SIZE=1]some call it a hobby... we call it a way of life....[/SIZE][/B][/FONT][/I][/SIZE]
За мен това ATV е най-стабилното на страничен наклон от всички други "работни" модели. Имам лични впечатления и за двигателя, доста е бърз. Хубаво ускорява и е доста здраво. Абе YAMAHA .
Да се изкажа и аз - супер готино е малкото Росомахче, наистина е много стабилно на странични наклони, изуми ме доброто му поведение в гората. Да си призная имах задръжки и подозрения относно моделчето (предубедена от Grizzly), но останах силно очарована от възможностите на Wolverine-а при офроуд.
Да се изкажа и аз - супер готино е малкото Росомахче, наистина е много стабилно на странични наклони, изуми ме доброто му поведение в гората. Да си призная имах задръжки и подозрения относно моделчето (предубедена от Grizzly), но останах силно очарована от възможностите на Wolverine-а при офроуд.
Още веднъж честито за новата предобивка и да си я караш със здраве.
Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker
Коментар