Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купих си АТВ на старо-какво да проверя?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купих си АТВ на старо-какво да проверя?

здравейте, КОЛЕГИ !!! от вчера съм собственик на АТВ Аеон кобра 220 -немския варянт Аеон ГОЕС 220.ето и сайта на GOES ако на някои му е любопитно http://www.goeseurope.com/. машинката е на 5000 км и е карана само по асфалт. само с асфалтови гуми пристигна.
    тъй като ми е първо АТВ и нищо не разбирам, МОЛЯ дайте съвети какво да му прегледам като за начало за да съм спокоен че няма да ме остави някъде ..... мерси предварирелно !!! скоро ще кача снимки и на моето .

До: Купих си АТВ на старо-какво да проверя?

Първоначално публикуван от zeratulover Преглед на мнение
    здравейте, КОЛЕГИ !!! от вчера съм собственик на АТВ Аеон кобра 220 -немския варянт Аеон ГОЕС 220.ето и сайта на GOES ако на някои му е любопитно http://www.goeseurope.com/. машинката е на 5000 км и е карана само по асфалт. само с асфалтови гуми пристигна.
    тъй като ми е първо АТВ и нищо не разбирам, МОЛЯ дайте съвети какво да му прегледам като за начало за да съм спокоен че няма да ме остави някъде ..... мерси предварирелно !!! скоро ще кача снимки и на моето .
    Честито със здраве да го караш. На първо време масло-маслен ф-р,антифриз ако е водно охлаждане,шарнири,накраиници,накладки,спирачната течност,жилата,лагерите на осите-гумите.огледай се за някой изпаднало болтче по пластмасите дори и по рамката

Коментар

благодаря колега! доста дрънкат пластмасите, но започнах да ги притягам леко по лека..... има едно дразнещто скърцане като е на място и сядам и ставам рязко и скърца като на пластмаса, но като се оправи времето ще го вдигна и погледна отдолу. иначе му сложих 1 литър 100 окранов бензин да продуха малко ......

Коментар

Здравей, колега!

Откъде си купи атв-то?

Коментар

www.scooter.bg Там ще ти дадът нужната информация и ще ти съдействат при възникнал проблем. Сигурен съм
          Търси Сава
          0887 246718

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X