Обява

Свий
Няма добавени обяви.

гуми за атв китайски

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• гуми за атв китайски

искам да ви попитам за китайските гуми да ли ги бъде защото ми предлагат китайски и американски на една и съшта цена обаче амеркикански те са с един профил по ниски кое да взема благодаря ви предварително става въпрос за поларис спортсман 450 4х4

До: гуми за атв китайски

Първоначално публикуван от hotelogi Преглед на мнение
    искам да ви попитам за китайските гуми да ли ги бъде защото ми предлагат китайски и американски на една и съшта цена обаче амеркикански те са с един профил по ниски кое да взема благодаря ви предварително става въпрос за поларис спортсман 450 4х4
    Колега от каде са гумите даи информация и аэ търся за моя поларис предатор-500.Иначе китаиските се иэносват по бърэо на асвалта.

Коментар

РАЙЧЕВ ЕООД имат представителство в Пловдив Стара Загора Смолян София Силистра и Плевен www.raychev-tyres.com има гуми 25х11-12 25х10-12 и 25х8-12

Коментар

само да ти кажа че в сайта няма да ги намериш трябва да се обадиш да питаш ето ти и един GSM:0886/73/66/46 Надя Апостолова от Пловдив е

Коментар

Първоначално публикуван от hotelogi Преглед на мнение
          РАЙЧЕВ ЕООД имат представителство в Пловдив Стара Загора Смолян София Силистра и Плевен www.raychev-tyres.com има гуми 25х11-12 25х10-12 и 25х8-12
          Ами като отворих саита им не видях да има такива гуми. Има само за коли или аз не ги виждам. Къде се намират в Пловдив.
          Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
          Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Първоначално публикуван от kerkelov Преглед на мнение
            Ами като отворих саита им не видях да има такива гуми. Има само за коли или аз не ги виждам. Къде се намират в Пловдив.
            Много спамиш...на сайта си има раздел "Контакти"-Магазин Пловдив

Коментар

[quote=hotelogi;325338]само да ти кажа че в сайта няма да ги намериш трябва да се обадиш да питаш ето ти и един GSM:0886/73/66/46 Надя Апостолова от Пловдив е [/quote Благодаря колега.

Коментар

Извинявам се колеги не го бях видял това и затова съм питъл Нещо незнам как съм го пропуснал.
                Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
                Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X